Ünlü isim Robbie Maddison, İstanbul keşfine geldi

Kendi tasarladığı özel motosikletiyle su üzerinde gidebilen dünyadaki tek isim olan Robbie Maddison, Algida Big Bold’un reklam çekimleri ve bu yaz İstanbul’da gerçekleştireceği kıtalararası performansın keşif çalışmaları için Türkiye’ye geldi.


Gündem 20.04.2021 14:00:00 0
Ünlü isim Robbie Maddison, İstanbul keşfine geldi

İSTANBUL (İGFA) - Sınırlarından kurtulup harekete geçmenin, korkusuzca hayallerinin peşinden gitmenin, altı çizilecek büyük hikayelere imza atmanın önemini vurgulayan Algida Big Bold için yaklaşık bir hafta boyunca İstanbul’da kalan Robbie Maddison Boğaz’ın farklı noktalarında keşif çalışmaları yaptı. 

Yaz aylarında İstanbul’da gerçekleştireceği büyük gösteri için çalışmalarını hızla sürdüren Maddison, ‘Algida Big Bold ile yaptığı projeyle herkesi büyük yaşamaya, "Ya Big Ya Hiç" diyerek sınırlarından kurtulup özgürleşmeye ve yapabilecekleri konusunda cesaretle adım atmaya davet etmek istediğini söyledi. Maddison, "Motivasyonum her zaman yapılmayanı yapmak, kurallar ile kendimi sınırlamadan özgürce potansiyelimi ortaya çıkarmak oldu. İnsanlar değişimden korkmamalı, kuralları yıkın, oyunu değiştirin ve hayatın tadını çıkarın. Altı çizilecek şeyler yapmanın keyfini yaşayın" diyerek heyecanını paylaştı. 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Sapanca Gölü'nde aralıksız çalışma Sapanca Gölü'nde aralıksız çalışma
Kocaeli'de 27 Mart’a özel prömiyer Kocaeli'de 27 Mart’a özel prömiyer
Konya'da hafızlık öğrencileri iftar programında buluştu Konya'da hafızlık öğrencileri iftar programında buluştu