Ünlü oyuncu İynemli Her şey yanımda dedi


Gündem 26.10.2021 16:30:00 0
Ünlü oyuncu İynemli Her şey yanımda dedi

Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli, Vodafone’un telekom sektöründe ilk defa tüm kategorilerde hizmet veren dijital pazaryeri “Her Şey Yanımda”nın tanıtım toplantısına katıldı.

İSTANBUL (İGFA) - Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'nin hazır bulunduğu Vodafone'nin “Her Şey Yanımda”nın tanıtım toplantısı İstanbul'da yapıldı. Toplantıda İynemli’nin yanı sıra Vodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy ve İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Ergun da konuşmacı olarak yer aldı. 

“Her Şey Yanımda” için çekilen reklam filminde oynayan İynemli, yeni platformun sunduğu kolaylıklara dikkat çekti.

Ünlü oyuncu İynemli, “Online alışveriş, hayatımızın olmazsa olmazları arasına girdi. Zengin içeriği ve kullanım kolaylığıyla ‘Her Şey Yanımda’, Vodafone’un yenilikçi ve öncü yönünü yansıtan bir servis. Zamanlamasıyla, içeriğiyle çok yerinde ve çok faydalı olacağını düşündüğüm bir hizmet. Hepimizin hayatını önemli ölçüde kolaylaştıracağını düşünüyorum. Ben şimdiden Vodafone’dan alışveriş yapmaya başladım” diye konuştu.


Mahmut Arıkan bu sefer de tüm partilere çağrıda bulundu: “Gönül Rahatlığıyla…” Mahmut Arıkan bu sefer de tüm partilere çağrıda bulundu: “Gönül Rahatlığıyla…”
Milletvekili Kılıç: "Oylarınızı AK Parti’den yana kullanın" Milletvekili Kılıç: "Oylarınızı AK Parti’den yana kullanın"
Doğal gripsavar: Sirke! Doğal gripsavar: Sirke!
Modacı Özlem Değirmen’den bayramda şıklık tüyoları Modacı Özlem Değirmen’den bayramda şıklık tüyoları
Hitachi Astemo Türkiye’de Mesut Sancaklı dönemi Hitachi Astemo Türkiye’de Mesut Sancaklı dönemi