UYANIN BEYLER UYKUDAN UYANIN; KURUMLARDA ÇALIŞANLARIN YÜZDE 60-70'İ...


Siyaset 25.03.2020 01:47:00 0
UYANIN BEYLER UYKUDAN UYANIN; KURUMLARDA ÇALIŞANLARIN YÜZDE 60-70

Ak Parti Burdur 27'nci dönem Milletvekili aday adayı olan iş adamı Ferhat Şahin, Dikkat çeken bir paylaşımda bulunarak kurumlarda çalışanların büyük çoğunluğu çalışmaktan çok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti Hükümetine operasyon yaptıklarını iddia etti. Ak Parti'nin Hükümetinin iktidardan uzaklaşması için çalıştıklarını iddia etti.

İŞTE O PAYLAŞIM...

UYANIN BEYLER UYKUDAN UYANIN;

Kamu Kurumlarında çalışan Memurlarınızın %60-70 kısmı açıkça Ak Partiye oy vermeyen Cumhurbaşkanına muhalif olan adamlardan oluşuyor.Ondan sonra Kamu Kurumlarında pasif direniş, topu taşa atma, işi yokuşa sürme, yazışmaya döküp geciktirmek için korkunç bir çalışma yürütülüyor. Bu şartlarda Ak Partinin İktidardan uzaklaştırılması için yurt içinde CHP'ye, HDP'ye, PKK'ya ve yurt dışından Ülkemize hainlik ve düşmanlık eden Devletlere hizmet eden çok ciddi bir kadrolaşma var. Bu kadro aynen FETÖ Terör Örgütüne benzer bir yapılanmadır. Acil ve ivedi olarak Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin bu yapılanmayı yok etmesi gerekiyor. Biz görüyoruz Sizler görmüyorsunuz. İşler yürümüyor. Yatırımlar yapılmıyor hatta tesislerin işletmeye açılması açıkça geciktiriliyor, esnaf mağdur ediliyor..


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü