Vaka Haritası Umutlandırıyor Burdur Antalya Isparta'da Vaka Sayıları Hızla Azalıyor


Asayiş 19.05.2021 12:39:00 0
Vaka Haritası Umutlandırıyor Burdur Antalya Isparta

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca illerin haftalık vaka sayılarını harita üzerinde paylaştı.

Bakan Koca sosyal medya hesabından haftalık il il vaka sayısını açıkladı. 

Bakan Koca daha önce yaptığı açıklamasında, ''İllerimizde bir haftada 100.000 nüfusa karşılık gelen vaka sayısını gösteren insidans haritasının güncel halini ekte bulabilirsiniz. Tedbir ve kısıtlamalar bu haritayı her gecen gün daha iyi bir tabloya çevirecek.'' ifadelerini kullanmıştı.

8 - 14  Mayıs  koronavirüs haritasına göre Burdur'da her 100 binde 99,97 vaka bulunurken, Antalya'da 61,63 ve Isparta'da 137,18 olarak açıklandı.

Buna göre, Burdur, Antalya ve Isparta'da vakalarda gözle görülür düşüş gerçekleşmeye başladı.

17 Günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ardından, vaka sayılarındaki düşüş normalleşme sinyallerini verdi.

1 - 7 Mayıs arasında Burdur'da her 100 binde  170,73 vaka bulunurken, Antalya'da 131,38 ve Isparta'da 211,44 olarak açıklanmıştı. Bu verilere göre Burdur, Antalya ve Isparta'da vaka sayılarında azalma yaşandı.


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor