Gündem

Gündem Haberleri

Vaka sayısı 30 Bini geçti

Sağlıklı Bakanı Fahrettin Koca, resmi sosyal medya hesabından detaylı koronavirüs vaka tablosunu paylaştı. Verilere göre yapılan açıklamada vaka sayısının 30.019 olduğu belirtildi.


Gündem 7.10.2021 21:00:00 0
Vaka sayısı 30 Bini geçti

BURSA(İGFA)-Sağlık Bakanlığı'nın verileri dahilinde sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bakan Fahrettin Koca, vaka sayısının 30 bin 019 olduğunu, gün içinde vefat edenlerin sayısının ise 217 olduğunu söyledi.

Fahrettin Koca vaka sayılarıyla ilgili, "217 SAYISINI ANLAMAK? Her gün yeni kayıplar veriyoruz. Kimi torunlarını sevmeye doyamamış bir büyükanne, kimi ailesi için hayalleri olan bir baba, kimi doğumu bekleyen bir anne. Tablolardaki sayılar keşke yeterince hissedilebilir olsa. Birbirimizi anlayıp dayanışma içinde olalım." mesajını sosyal medya hesabından paylaştı.

 

https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1446156790689894404
AK Parti Yalvaç İlçe Başkanı hakkındaki görüntüler yargıya taşındı AK Parti Yalvaç İlçe Başkanı Gençer Kondal hakkında sosyal medyada dolaşıma sokulan ve yapay zekâ ile üretildiği iddia edilen görüntülerle ilgili adli sürecin devam ettiği, paylaşımların IP adresi Rusya kaynaklı olarak tespit...
Aslı Baykal’dan Ankapark ve Mansur Yavaş’a Sert Çıkış CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal, Ankapark üzerinden ABB Başkanı Mansur Yavaş’a sert eleştiriler yöneltti.
Yeşilova’da eğitim buluşması Burdur Yeşilova Belediye Başkanı Okan Kurd, Eğitim-İş Sendikası Burdur Şubesi ile Yeşilova’dan katılım sağlayan öğretmenlerin Belediye Otel Restaurant’ta düzenlediği toplantıya katılarak eğitim camiasının temsilcileriyle bir araya
Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nden öğrencilere yangın eğitimi Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, öğrenciler ve okul personelinde yangın bilinci oluşturmak amacıyla Lokman Hekim Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’nde kapsamlı bir yangın eğitimi ve tatbikatı gerçekleştirdi.
Antalya’da yaban keçisi avlayanlara rekor ceza: 973 bin TL Antalya’da koruma altındaki yaban keçisini avladıkları belirlenen 2 kişiye, Doğa Koruma ve Milli Parklar ekiplerince yapılan denetimler sonucu Kara Avcılığı Kanunu kapsamında toplam 973 bin 238 TL idari para cezası kesildi.