Gündem

Gündem Haberleri

Vaka sayısı 30 Bini geçti

Sağlıklı Bakanı Fahrettin Koca, resmi sosyal medya hesabından detaylı koronavirüs vaka tablosunu paylaştı. Verilere göre yapılan açıklamada vaka sayısının 30.019 olduğu belirtildi.


Gündem 7.10.2021 21:00:00 0
Vaka sayısı 30 Bini geçti

BURSA(İGFA)-Sağlık Bakanlığı'nın verileri dahilinde sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bakan Fahrettin Koca, vaka sayısının 30 bin 019 olduğunu, gün içinde vefat edenlerin sayısının ise 217 olduğunu söyledi.

Fahrettin Koca vaka sayılarıyla ilgili, "217 SAYISINI ANLAMAK? Her gün yeni kayıplar veriyoruz. Kimi torunlarını sevmeye doyamamış bir büyükanne, kimi ailesi için hayalleri olan bir baba, kimi doğumu bekleyen bir anne. Tablolardaki sayılar keşke yeterince hissedilebilir olsa. Birbirimizi anlayıp dayanışma içinde olalım." mesajını sosyal medya hesabından paylaştı.

 

https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1446156790689894404
Serik’te Üreticiye 53 Milyon TL Tarım Desteği Antalya Serik'te 2025 yılı tarımsal üretim destek ödemeleri kesinleşti. İlçedeki üreticilere yönelik destek ödemeleri hesaplara yatacak.
Müftülükten Aksöz'ün “Hurma” İddiasına Yalanlama Aksöz’ün hurma paylaşımına Müftülük görevlisinden yanıt geldi. Okullara yalnızca imsakiyeler ve etkinlik ajandası gönderildiği, hurma dağıtımı yapılmadığı açıklandı.
Kamu hastane kantinlerinde ihalesiz devir tepkisi T.C. Sağlık Bakanlığı’na bağlı hastanelerde kantinlerin açık ihale yapılmadan USHAŞ A.Ş.’ye devredilmesi, hem işletmecilerin mağduriyetine hem de kamu zararına yol açabileceği gerekçesiyle tepki gösteriyorlar.
Kamu Hastane Kantinleri İhalesiz Devredilemez! Bu Uygulama Kamu Zararına Yol Açmaktadır! Kamu Hastane Kantinleri İhalesiz Devredilemez! Bu Uygulama Kamu Zararına Yol Açmaktadır!
Antalya’da lisede kavga: 9. sınıf öğrencisinin çenesi kırıldı Teneffüste çıkan kavgada 15 yaşındaki öğrenci ağır yaralandı. 5 saatlik ameliyat geçiren Muhammed Ç.’nin en az bir dönem okuldan uzak kalacağı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.