Vali Ali Arslantaş'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı


Gündem 29.08.2020 01:50:00 0
Vali Ali Arslantaş

Tarihi şanlı zaferlerle dolu Türk milletinin iftihar abidesi olan 30 Ağustos Zaferi’nin 98. yıl dönümünü kutlamanın gururu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Bu tarihi gün; Milletimizin Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yeniden ayağa kalkarak, bağımsızlığına olan düşkünlüğünü bütün dünyaya bir kez daha güçlü bir şekilde haykırdığı gündür.

Tüm yokluklara rağmen, birlik beraberlik içerisinde topyekûn verdiğimiz mücadele sonucunda kazanılan 30 Ağustos Zaferi ile; Türk milletinin bu topraklardaki bağımsızlık ateşi bir daha sönmemek üzere yakılmış, aynı zamanda bu zafer Cumhuriyetimizin ilan edilmesi yolunda, daha güçlü yarınlarımız için de Milletimize ilham kaynağı olmuştur.

Bugün bizlere düşen en önemli görev, milletimizin bağımsız ve hür olarak bir arada yaşama iradesini ortaya koyduğu, şehitlerimizin kanı ile sulanarak bize emanet edilen bu kutsal toprakları gelecek nesillere en iyi şekilde miras bırakmak için var gücümüzle çalışmaktır.

Bu bilinçle, Ülkemizi her alanda en üst seviyelere çıkarmak için, Cumhuriyetimizin 100. Yılı olan 2023 hedeflerine taşımak için her zamankinden daha fazla çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu zaferi bizlere miras bırakan İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, Vatanımız için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının ve tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en kalbi duygularımla kutluyorum.”

“Kazadan Kurtulan Oğuz dehşeti anlattı” Antalya’da 10 kişinin yaşamını yitirdiği otobüs kazasından yaralı kurtulan üniversite öğrencisi Oğuz, kazanın aşırı hız nedeniyle meydana geldiğini belirterek, “Otobüsün içi bir anda cehenneme döndü” dedi.
Yenişarbademli’de doğalgaz çalışmaları resmen başladı Yenişarbademli Belediye Başkanı Mehmet Özata, Torosgaz Isparta İl Müdürü Mehmet Şanlı’yı ilçede ağırladı. Gerçekleştirilen görüşmede doğalgaz altyapısı ve planlanan enerji yatırımları ele alındı; ilçeye doğalgaz arzı için çalışmal
Isparta’da Aziz Şehitler Dualarla yâd edildi Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi tarafından Ocak ve Şubat aylarında şehadet mertebesine ulaşan kahraman şehitler için mevlid-i şerif programı düzenlendi.
İhracatta dijitalleşme ve markalaşma çağrısı Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından açıklanan 2026 yılı Ocak ayı ihracat verilerini değerlendiren Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ercüment Çeliköz, Isparta’nın yılın ilk ayında 34 milyon 815 bin dolar ihr
Gençler Dezenformasyona karşı farkındalık kazanıyor Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi ile Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü İş Birliğinde “Medya Etiği ve Sorumlu Gazetecilik” Kampı