Vali Ali Arslantaş'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı


Gündem 29.08.2020 01:50:00 0
Vali Ali Arslantaş

Tarihi şanlı zaferlerle dolu Türk milletinin iftihar abidesi olan 30 Ağustos Zaferi’nin 98. yıl dönümünü kutlamanın gururu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Bu tarihi gün; Milletimizin Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yeniden ayağa kalkarak, bağımsızlığına olan düşkünlüğünü bütün dünyaya bir kez daha güçlü bir şekilde haykırdığı gündür.

Tüm yokluklara rağmen, birlik beraberlik içerisinde topyekûn verdiğimiz mücadele sonucunda kazanılan 30 Ağustos Zaferi ile; Türk milletinin bu topraklardaki bağımsızlık ateşi bir daha sönmemek üzere yakılmış, aynı zamanda bu zafer Cumhuriyetimizin ilan edilmesi yolunda, daha güçlü yarınlarımız için de Milletimize ilham kaynağı olmuştur.

Bugün bizlere düşen en önemli görev, milletimizin bağımsız ve hür olarak bir arada yaşama iradesini ortaya koyduğu, şehitlerimizin kanı ile sulanarak bize emanet edilen bu kutsal toprakları gelecek nesillere en iyi şekilde miras bırakmak için var gücümüzle çalışmaktır.

Bu bilinçle, Ülkemizi her alanda en üst seviyelere çıkarmak için, Cumhuriyetimizin 100. Yılı olan 2023 hedeflerine taşımak için her zamankinden daha fazla çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu zaferi bizlere miras bırakan İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, Vatanımız için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının ve tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en kalbi duygularımla kutluyorum.”

Finike’de geceyi fırtına vurdu Antalya’nın Finike ilçesinde gece saatlerinde etkili olan yağmur ve fırtına seralara ve evlere zarar verdi, bazı binaların çatıları uçarken apartman camları kırıldı.
Aksu’da sel alarmı: Belediye teyakkuzda Antalya’nın Aksu ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak yağış sonrası belediye ekipleri gece boyunca sahada görev yaptı. Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek tüm birimlerle çalışmaları
Böcek'in evinden 1 milyon liranın üzerinde nakit çıktı Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik yürütülen yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında hazırlanan iddianamede bir detay dikkat çekti. Tutuklanıp görevden uzaklaştırılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in
Antalya–Isparta Hattında Bitmeyen Çile Dereboğazı Yolu, ertelenen her adımda yeni bir kazayla hatırlanan, çözümü geciken bir insan hayatı meselesi olarak öncelik bekliyor.
Alanya Saray Mahallesi’nde Alacak Kavgası Kanlı Bitti Alanya’da iki grup arasında para anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 7 kişi yaralandı. Olay sonrası yaralı şüpheliler tedavilerinin ardından adliyeye sevk edildi.