Vali Arslantaş açıkladı: Salda Gölü için toplantı yapılacak


Turizm 20.08.2020 20:18:00 0
Vali Arslantaş açıkladı: Salda Gölü için toplantı yapılacak

Burdur'un Yeşilova ilçesinde, beyaz kumsalı ve turkuaz rengi berrak suyunun güzelliğiyle "Türkiye'nin Maldivleri" olarak anılan Salda Gölü'nün korunması amacıyla "Salda Gölü'nü Koruma ve Kullanma İlkeleri" toplantısı düzenleneceği bildirildi.

Burdur Valisi Ali Arslantaş, sosyal medya hesabından Salda Gölü etiketiyle yaptığı paylaşımda, "Salda Gölü'nü gelecek kuşaklara bırakmak için neler yapılmalı?" diye sordu.

Vali Arslantaş, mesajının devamında, Salda Gölü için toplumun tüm kesimlerinin temsilcilerinin katılacağı bir toplantı yapılacağını belirterek, "Salda Gölü'nü koruma ve kullanma ilkeleri konulu toplantımızı, pandemi dolayısıyla alınan önlemler çerçevesinde 25 Ağustos'ta gerçekleştireceğiz." ifadesini kullandı.

Arslantaş, mesajında Salda Gölü'nün güzelliğini ve ziyaretçilerin göle ilgisini gösteren bir de video paylaştı.

TİMBİR Şam temsilciliği açıldı! ülke sayısı 26’ya yükseldi Her geçen gün büyümeye devam eden TİMBİR heyeti, Şam’da temsilcilik açarak uluslararası yapılanmasını genişletti.
“Bir Ezgi İki Yürek” Konseri Isparta’da sanatseverlerle buluştu Isparta’da düzenlenen “Bir Ezgi İki Yürek” Türk Halk Müziği Konseri, iki farklı ilin öğrencilerini aynı sahnede buluşturarak sanat aracılığıyla kültürel birlikteliğin güçlü bir örneğini ortaya koydu.
Isparta'da Arıcılık kursu sertifika töreni gerçekleştirildi Isparta’da düzenlenen Arıcılık Kursu’nu başarıyla tamamlayan 22 kursiyer, 84 saatlik eğitim sonrası sertifikalarını aldı.
AK Parti Yalvaç İlçe Başkanlığı İçin 15 Aday Yarışıyor AK Parti Yalvaç İlçe Teşkilatı’nda ilçe başkanlığı için 15 ismin aday olması, ilçe siyasetinde geniş katılımlı ve yoğun rekabetin yaşandığı bir süreci beraberinde getirdi.
Müşterileri Yakından İlgilendiriyor Bankalar Birleşiyor Türkiye Varlık Fonu (TVF), kamu bünyesinde faaliyet gösteren katılım bankalarını tek bir merkezden yönetmek amacıyla kapsamlı bir birleşme süreci başlattı.