VALİ ARSLANTAŞ, PINARBAŞI KÖYÜNDE ILISU'DA İNCELEMEDE BULUNDU


Gündem 20.07.2020 23:42:00 0
VALİ ARSLANTAŞ, PINARBAŞI KÖYÜNDE ILISU

Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, Kemer İlçesine bağlı Pınarbaşı Köyü’nde bölge tarımı için önemli bir su kaynağı olan Ilısu’yu ve Pınarbaşı ile Çallıca Köyleri arasında yapılan beton asfalt çalışmasını yerinde inceledi.

Başta Pınarbaşı Köyü olmak üzere civar köylerin tarımsal arazilerinin sulanmasında önemli bir su kaynağı olarak bölge tarımına önemli bir katkı sunan alanda incelemede bulunan Vali Arslantaş, yaz-kış ortalama 27 derece olarak çıkan Ilısu’yun kaynağının çıktığı alanda incelemede bulundu.

İl Genel Meclis Başkanı Murat Akbıyık’ın eşlik ettiği incelemeler sırasında, Pınarbaşı Köyü Muhtarı Ayhan Önem’de yer aldı.

Vali Arslantaş Pınarbaşı Köyü’nden ayrılmadan, ayrıca İl Özel İdaresi tarafından Pınarbaşı ile Çallıca Köyü arasında yaptığı Beton Asfalt çalışmasını yerinde inceledi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü