VALİ ARSLANTAŞ, ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE BAYRAM ZİYARETİNDE BULUNDU


Gündem 14.05.2021 10:22:00 0
VALİ ARSLANTAŞ, ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE BAYRAM ZİYARETİNDE BULUNDU
Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, eşi Hanımefendi Hatice Arslantaş ile birlikte Ramazan Bayramı dolayısıyla şehit ve gazi ailelerine bayram ziyaretinde bulundular.

İlk olarak Şehit Polis Memuru Sıdkı Kara'nın ailesini ziyaret eden Vali Arslantaş ve Hanımefendi, Şehidimizin annesi Dudu Kara ve babası İlhan Kara'nın bayramlarını kutladılar.
Bu ziyaretin ardından Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Nihat Akbulut'un kızı,  Ceyda Akbulut'u ziyaret ettiler.

Son olarak Muharip Gaziler Derneği Burdur İl Temsilcisi Gazi Hasan Okyar'ı evinde ziyaret eden Vali Arslantaş ve Hanımefendi, Okyar ailesinin bayramını kutladı.

Ziyaretleri sırasında, vatanımız ve bayrağımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin,  gösterdikleri fedakarlıkların asla ödenemeyeceğini ifade eden Vali Arslantaş, "Bizlere düşen onlardan bizlere emanet olan ailelerine sahip çıkarak, devlet olarak millet olarak her daim onların yanında olmaktır" dedi.

Kapılarının her daim kendilerine açık olduğunu ifade eden Vali Arslantaş, herhangi bir sıkıntı ve talepleri olması durumunda hiç çekinmeden gelmelerini istedi.

Ailelerde nazik ziyaretleri dolayısıyla Vali Arslantaş ve Hanımefendi'ye teşekkür ettiler.

Ziyaretler sırasında Vali Yardımcısı Sedat Yıldırım ve eşi ile birlikte, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Şimşek'te yer aldılar.

T.C. BURDUR VALİLİĞİ


Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK