VALİ ARSLANTAŞ'TAN 15 TEMMUZ MESAJI


Gündem 15.07.2020 01:08:00 0
VALİ ARSLANTAŞ
15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde, istiklal ve istikbalimiz için gözlerini bile kırpmadan vatanı uğruna şehadete yürüyen aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.
 
Bundan 4 yıl önce Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine meydanlara koşarak, kadını erkeği, genci yaşlısı ile büyük bir cesaret gösteren Aziz Milletimiz, ortaya koyduğu dirayet ve kararlılıkla yeni bir destan yazdı.
 
Karanlık geceden aydınlığa ulaştığımız bu tarihi günde, göz bebeğimiz olan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin içine yuvalanarak Ülkemiz üzerindeki emellerini gerçekleştirmeye çalışan, kendi insanına silah sıkacak kadar hainliğe bulaşmış bu alçak FETÖ/PDY Terör örgütü ve onun işbirlikçileri, asırlardır olduğu gibi canı pahasına bayrağı ve ezanı uğruna bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini bir kez daha gösteren,  demokrasisine sonuna kadar sahip çıkan aziz milletimizin olduğunu hesaplayamamışlardı.
 
Ferdi olmaktan her zaman gurur duyduğum kahraman milletimiz, 15 Temmuz gecesi Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde gösterdiği engin ferasetle, bu hain yapının kullandığı savaş uçakları, helikopterleri, tankları ve silahlarına karşı; elinde bayrağı, göğsünde imanı ile eşsiz şanlı bir mücadele vererek, her daim bu topraklarda vatanımızın payidar kalacağını tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir.
 
15 Temmuz, bu topraklara ayak bastığımız günden itibaren üzerimizde asırlardır oyun oynamaya çalışan, içimizdeki hainleri emelleri uğrunda kullanan mihraklara karşı da yeniden necip bir millet olduğumuzu ispatladığımız gündür.
 
Hiç şüphesiz, bu toprakları vatan kılma uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimiz gibi, 15 Temmuz gecesi hainlere karşı vatanımızı, demokrasimizi savunurken can veren şehitlerimiz de bugünlerimizin asıl sahipleri olarak, kalplerimizdeki müstesna yerlerini almışlardır. 
 
Bugün bizlere düşen, tarihimizden aldığımız güçle, Çanakkale, Kurtuluş Savaşı ve 15 Temmuz Ruhunu daha da canlı tutarak, birbirimize daha da kenetlenerek, birlik ve beraberlik içerisinde Ülkemizi 2023 hedeflerine taşımak için daha da çok çalışmaktır. Bizi hedeflerimizden alıkoymak, milli birlik ve beraberliğimizi yıkmak, demokrasimizi yok etmek isteyen şer odakları, Devletimizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla sürdürdüğü kararlı yürüyüşünü asla durduramayacaklardır.
 
Bu duygu ve düşüncelerle devletimizin bekası için, aziz milletimizin birlik ve beraberliğine kast eden bu ihanet girişimine karşı göğsünü siper ederek şehadet mertebesine nail olan tüm vatandaşlarımıza ve kadim tarihimizden bugünlere kadar vatanımızda hür ve özgür bir şekilde yaşamamız için canlarını feda eden bütün Aziz Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kahraman gazilerimize sağlık içerisinde hayırlı bir ömür diliyor, başımızın tacı şehit ailelerimizi ve aziz milletimizi en derin sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.”

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
İnegöl protokolü şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu İnegöl protokolü şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu
Tokat Havalimanı'nda Şubat ayında yolcu artışı Tokat Havalimanı'nda Şubat ayında yolcu artışı
Köyümde Hayat Var Projesi ile tarımda gençlik rüzgârı Köyümde Hayat Var Projesi ile tarımda gençlik rüzgârı
Büyükkılıç, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenine katıldı Büyükkılıç, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenine katıldı