VALİ ARSLANTAŞ VE MİLLETVEKİLLERİNDEN YEŞİLOVA İLÇESİNE ZİYARET


Yaşam 27.06.2020 20:57:00 0
VALİ ARSLANTAŞ VE MİLLETVEKİLLERİNDEN YEŞİLOVA İLÇESİNE ZİYARET

Yeşilova İlçesine ziyarette bulunan Burdur Valisi Ali Arslantaş ve Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Kaymakamlıkta aldıkları brifinginden ardından Salda Gölü çevresinde yerinde incelemede bulundular.
 
Burdur Valisi Arslantaş, Ak Partili Milletvekilleri ile beraber eşsiz doğal güzelliği ile yeşil ile mavinin iç içe olduğu Salda Gölü ile ünlü Yeşilova İlçesine ziyarette bulundu.
 
Göreve başlayışının ardından ilk İlçe ziyaretini Yeşilova'ya gerçekleştiren Vali Arslantaş, Kaymakam Abdulhamit Karaca'dan İlçe hakkında kapsamlı brifing aldı.
 
Kaymakamlık ziyareti ile başladığı İlçe programında Vali Arslantaş'a Milletvekililleri Sayın Bayram Özçelik ve Sayın Yasin Uğur eşlik ederken, Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav, DKMP Bölge Müdür V. Osman Yöntem, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Murat Alaçatlı, İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılıç, Orman İşletme Müdürü Sefa Karataş ziyaret süresince hazır bulundular.
 
Yeşilova İlçesini yakından tanıma adına Kaymakam Karaca'dan kapsamlı bir brifing alan Vali Arslantaş, İlçede ve bağlı köylerde  devam eden ve planlanan kamu yatırımları başta olmak üzere, KÖYDES kapsamında ve İl Özel İdaresi tarafından  İlçede yürütülen çalışmalar ile ilçenin genel ekonomik yapısı, eğitim, sağlık, tarım ve hayvancılık, turizm, genel asayiş durumuyla ilgili bilgi aldıktan sonra, Salda Gölü çevresinde yerinde incelemede bulundu.
 
İlçe programına Salda Gölü çevresinde incelemede bulunarak devam eden Vali Arslantaş, Ülkemizin en temiz aynı zamanda en berrak göllerinden biri olan, eşsiz turkuazın tonlarıyla, Beyaz kumlarıyla ziyaretçilerine görsel şölen sunan Salda Gölü hakkında bilgi aldı.
 
Kaymakam Karaca ve ilgili kurum müdürlerinden sorumluluk alanlarında yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi alan Vali Arslantaş, Halk plajı, tabiat parkı, beyaz adalar başta olmak üzere Salda Gölü çevresini gezerek, yürütülen çalışmaları yerinde gördü.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, gökyüzü, okyanus, düğün, açık hava, doğa ve su

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, ağaç, gökyüzü, açık hava ve doğa

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, gökyüzü, bulut, dağ, açık hava ve doğa

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, düğün, gökyüzü ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, düğün ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, bulut, gökyüzü, açık hava, doğa, su ve yakın çekim

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, ağaç, düğün, gökyüzü, takım elbise ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, ağaç ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, gökyüzü, okyanus, ayakkabılar, açık hava ve doğa

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, düğün ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, oturan insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, ağaç ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, ağaç, sakal ve açık hava


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü