Vali Hasan Şıldak'tan 4 Gün Boyunca Sokağa Çıkmama Çağrısı


Gündem 23.04.2020 12:39:00 0
Vali Hasan Şıldak

Vali Hasan Şıldak'tan 4 Gün Boyunca Sokağa Çıkmama Çağrısı

Vali Hasan Şıldak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Burdurlulara seslenerek, 4 gün boyunca hayati derecede zorunlu işi olmadıkça dışarı çıkılmaması çağrısında bulundu.

Cuma gününün idari izin olarak belirlenmesinin ardından 23 Nisan tatilinin hafta sonuyla birleşmesiyle birlikte 4 günlük bir tatil süreci başladı.

Bu konuda her hafta sonu sosyal medya üzerinden Burdurlulara sokağa çıkmama konusunda uyarılarda bulunan Vali Şıldak, 4 günlük tatil için de Burdur birlikte başaracak diyerek,  yürüttüğümüz mücadeleye en samimi şekilde destek veren, anlayış göstererek tedbirlere uyan bütün duyarlı hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum." şeklinde paylaşımda bulundu.

Vali Şıldak yaptığı paylaşımda;

"Saygıdeğer Burdurlular,

Juventus – Galatasaray maçını izleyen vatandaş kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti Antalya’da 63 yaşındaki bir vatandaş, Juventus - Galatasaray karşılaşmasını izlediği sırada geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
500 bin konutluk "Sosyal Konut Projesi"'nde kura süreci sürüyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile TOKİ iş birliğinde “Sosyal Konut Projesi” olarak anılan 500 bin konutluk projede, kura heyecanı devam ediyor.
Alacabel geçidi’nde kar yağışı etkili oldu Antalya-Konya karayolunun önemli geçiş noktalarından biri olan Alacabel Geçidi'nde kar yağışı etkisini göstermeye başladı.
Isparta il Müftülüğü aile yılı vizyonuna güçlü katkı sunuyor Isparta İl Müftülüğü, “Aile Yılı” vizyonu kapsamında evlilik kurumunu güçlendirmeye yönelik çalışmalarını sürdürürken, müftülükte kıyılan nikâh sayısındaki artış dikkat çekiyor. İl Müftüsü Muharrem Biçer’in nikâh törenlerinde genç çiftlere yönelik rehber
Antalya’da “büyük aile sofrası” iftarında anlamlı buluşma Antalya’da “Büyük Aile Sofrası” iftarında şehit yakınları ve gazilerle protokol bir araya gelerek Ramazan’ın birlik ve dayanışma mesajını paylaştı.