VALİ MÜNİR KARALOĞLU’NUN ANTALYA’YA VEDA DİYARBAKIR’A MERHABA MESAJI


Gündem 11.06.2020 02:00:00 0
VALİ MÜNİR KARALOĞLU’NUN ANTALYA’YA VEDA DİYARBAKIR’A MERHABA MESAJI

VALİ MÜNİR KARALOĞLU’NUN ANTALYA’YA VEDA DİYARBAKIR’A MERHABA MESAJI

“Gidilecek yol varsa, gitmeyle biter.”

Antalya’ya bu anlayışla geldim. Bu anlayışla şehirlerin en güzeli Antalya’ya hizmet ettim. Vakit saat doldu. Diyarbakır’a gidiyorum.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensibiyle Diyarbakır Valisi olarak atandım. Kocaeli, Van, Bursa, Antalya’dan sonra, şimdi önümde, gidilecek yeni bir yol var: Kadim şehir Diyarbakır.

4 yıl önce Antalya’da göreve başladım. Akdeniz’i bize ev yapan ecdadımızın mirasına hizmet etme nasibini, şükranla yaşadım. Antalya’ya, Antalyalıya layık işlere imza atmaya gayret ettim. Şimdi veda vakti…

Gazipaşa’dan Kaş’a, Akseki’den Elmalı’ya, Antalya’nın her karışında; turizm, tarım, ticaret alanlarında markalaşma ve yenileşmeye önem verdik. Çok sayıda projede; ilgili taraflarla, vatandaşlarımızla ter döktük. Çok anı biriktirdik.

4 yıl zarfında güzel işler yaptık. Krizleri el ele vererek aştık. Bu süreçte, aynı dertle dertlenmek en büyük gücümüzdü. Yüreklerimizin toplu atmasıyla kazanılan başarıların parçası oldum. Şükürler olsun.

Bakanlarımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, STK’larımız, basın mensuplarımız, turizmcilerimiz, çiftçilerimiz, balıkçılarımız… Antalya’nın başarısında katkısı olan herkese teşekkür ederim.

Görev yaptığım her yeri; yeniden doğduğum yer olarak kabul ediyorum. Antalya artık, yeniden doğduğum yerler arasında. Yeni görev yerim Diyarbakır’da da bir hemşehriniz olarak çalışacağım. Hakkınızı helal edin.

Mezapotamya’nın, Anadolu’nun, Orta Doğu’nun, Türkiye ve Dünyanın; Medeniyet, inanç ve bereket şehri Diyarbakır’a vali olarak atanmayı; eşi az bulunur bir nasip olarak görüyorum.

Diyarbakır 12000 yıldır insanlık için cazibesini koruyor. Her çağda bereketi, görkemi, güzelliğiyle insanımıza hayat sunuyor. Diyarbakır’a faydası olan her işte parolamız; “Başım gözüm üstüne” olacak.

Diyarbakır’ın ev sahibi olduğu medeniyetlerin, inancın, bereketin ışığını; bu değerlerle yaşayan ve bu değerleri yaşatmak isteyen herkesle el ele vererek daha da güçlendireceğiz.

Diyarbakır’ı da, yeniden doğduğum memleketim olarak gördüğümü herkesin bilmesini isterim. Diyarbakır için gidilecek yolları, Diyarbakırlılarla birlikte gideceğiz. Yolumuz açık olsun.

Şahsımı Diyarbakır Valisi olarak atayan; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya teşekkür ediyorum. Allah mahcup etmesin. Vatana, millete hayırlı olsun.

Allah'a Emanet Olun.

#ElvedaAntalya
#MerhabaDiyarbakır

Münir KARALOĞLU
Antalya Valisi

Görüntünün olası içeriği: yazı


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği
META'ya çifte ceza! META'ya çifte ceza!
Başkan Savran’dan Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Zaferi mesajı Başkan Savran’dan Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Zaferi mesajı
LÖSEV’e bağışlarınızla önce çocuklar iyileşsin LÖSEV’e bağışlarınızla önce çocuklar iyileşsin