VALİ ŞILDAK'TAN BERBER VE KUAFÖRLERE MESAJ


Gündem 9.05.2020 01:59:00 0
VALİ ŞILDAK

Burdur Valisi Hasan Şıldak, alınan karar doğrultusunda 11 Mayıs 2020 Pazartesi günü saat 09.00’dan itibaren hizmet vermeye başlayacak berber, kuaför, güzellik salonu esnaflarına hitaben mesaj gönderen Vali Hasan Şıldak, Koronavirüs Salgını sürecinde verilen mücadelede önemli bir fedakârlıkta bulunmalarından dolayı kendilerine teşekkür etti.

Kaleme aldığı mesajda ayrıca uyulması gereken kurallara vurgu yapan Vali Şıldak, her bir kuralın titizlikle uygulanması, iş yeri temizliği ve hijyene özel önem verilmesi noktasında gereken hassasiyetin gösterilmesini istedi.

Uygulanmayacak bir kuralın pek çok insanı riske atabileceğine vurgu yapan Vali Şıldak, bütün işletmelere güvendiğini, inandığını belirterek hayırlı kazançlar diledi.

Uymaları gereken kuralların kendilerine tebliğ edileceğini ifade eden Vali Şıldak, Oda aracılığı ile gönderdikleri iki ayrı afişin işyerlerinin girişi ve içerisine görülecek uygun bir yere asılmasını rica etti.

Vali Şıldak'ın berber, kuaför, güzellik salonu ve merkezi işletmecilerine hitaben kaleme aldığı mesaj;

Değerli Esnaflarımız,

Sizler berber, kuaför, güzellik salonu ve merkezi işletmecileri olarak salgın hastalık sürecinde bir süre iş yerlerinizi kapatmak zorunda kaldınız. Bu süre zarfında mutlaka bazı sıkıntılar yaşadınız. Ancak toplumumuzun bütün kesimlerinde olduğu gibi sizler de bu dönem içinde hastalığa karşı verilen mücadelede önemli bir fedakârlıkta bulundunuz. Bundan dolayı İlinizin Valisi olarak hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Devletimizin aldığı karar üzerine iş yerleriniz 11 Mayıs 2020 Pazartesi günü saat 09.00’dan itibaren hizmet vermeye başlayacak. Sizlere iş yerinizde uymanız gereken kuralları içeren iki ayrı afiş gönderiyoruz. Oda Başkanlığınız tarafından bu afişler iş yerlerinize teslim edilecek ve uymanız gereken kurallar tarafınıza tebliğ edilecek. Bu afişlerden birini (görsel olanı) iş yerinizin girişinde görülecek bir yere, diğer afişi ise iş yerinizin içinde yine görülecek bir yere asmanızı rica ediyorum.

Uymanız ve dikkat etmeniz gereken çok fazla konu var. Sizlerden her bir kuralı titizlikle uygulamanızı, iş yeri temizliği ve hijyene özel önem vermenizi istirham ediyorum. Kurallara uymamanız halinde yapacağınız bir hata pek çok insanın hastalanmasına sebep olabilir. Herhangi bir cezai işlemle karşılaşmamak ve iş yerinizin kapatılması durumunda kalmamanız için bu kurallara titizlikle uymanızı bekliyorum.

Bu hususta bütün işletmelerimize güveniyor, inanıyor ve hepinize hayırlı kazançlar diliyorum.

Hasan ŞILDAK
Burdur Valisi


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
SP'li Bursa adayından taahhütlü AK Parti lehine çekilme açıklaması SP'li Bursa adayından taahhütlü AK Parti lehine çekilme açıklaması
Bursa halkı, Ramazan pidesi fiyatlarından memnun mu? Bursa halkı, Ramazan pidesi fiyatlarından memnun mu?
Enerji alanındaki stratejik yatırımlara devam Enerji alanındaki stratejik yatırımlara devam
Nevşehir Belediyesi’nden “dolandırıcılık” uyarısı Nevşehir Belediyesi’nden “dolandırıcılık” uyarısı