VALİ SEYMENOĞLU'NDAN YENİ TURİZM CENNETİNE ZİYARET


Turizm 29.11.2019 23:41:00 0
VALİ SEYMENOĞLU

Isparta Keçiborlu dağlarında yeni bir turizm cenneti olmaya aday olan Söğütdağıgüllük tesislerinde incelemelerde bulunan Vali Ömer Seymenoğlu, Söğütdağıgüllük Tesisleri yetkililerinden bilgi aldı.


 Bundan 3 yıl önce yapımına başlanan Söğütdağıgüllük tesislerinde lavanta, Gül, Zambak, Altın otu, çiçekleri yetişecek ve yapılacak tesislerlede konaklama ve sosyal aktivite alanları yapılacak. Temiz bol oksijenli havası ve manzarasıyla Isparta turizmi için önemli bir yer olmasına kesin gözüyle bakılan Söğütdalıgüllük tesisleri aşama aşama hedeflerine doğru ilerliyor.


 Bu yıl gül mevsimi zamanında küçük bir alandan elde edilen yaklaşık 6 ton Gül, önümüzdeki sene 25-30 tona ulaşması bekleniyor. Bu traj' her yıl basamak, basamak büyüyerek daha yüksek seviyelere ulaşacak. Keçiborlu dağlarını gül ve çeşitli çiçek türleriyle donatan Söğütdağıgüllük şirketinin yetkilileri, bölgemize çok ciddi bir Turizm yeri kazandıracak olmaları herkesçe büyük takdir topluyor. Şirket yetkilileri olan 4 girişimciden biri olan il genel meclisi üyesi Avukat Salih Kocagöz, uzun süre hayal edip ortaklarıyla giriştiği bu tesis için büyük emekler sarfediliyor. 

Görüntünün olası içeriği: bitki, çiçek, ağaç, açık hava ve doğa
Bol oksijenli havada, gül, lavanta ve türlü çiçek türleri arasında gelecek ziyaretçilerine hem sağlık' hemde keyifli zaman geçirmeleri için herşey düşünülüyor. Kolay ulaşım içinde önemli bir yer olan Söğütdalıgüllük tesislerine gelen ziyaretçiler tabiat renkleri arasında keyifli vakit geçirecekler. Onun için Bölgeyi bizzat ziyaret eden Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, tesis yetkilerinden bilgi aldı...

 

Vali Baydar Bilgihan’dan Burdur Arkeoloji müzesi’ne ziyaret Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan ve beraberindeki heyet, Burdur Arkeoloji Müzesi’nde Roma dönemine ait yaklaşık 200 tıbbi aleti inceleyerek, kentin arkeolojik zenginliğinin kültür ve turizme katkısına dikkat çekti.
Seydikemer’de 32 Düzensiz Göçmen ve 1 kaçakçı yakalandı Muğla’nın Seydikemer ilçesinde düzenlenen operasyonda, 28’i çocuk olmak üzere 32 düzensiz göçmen ile 1 göçmen kaçakçılığı şüphelisi yakalandı.
Tohum üretiminde rekor artış Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye’nin tohum üretimi ve ihracatında önemli bir ivme yakaladığını açıkladı.
Bel ağrısında MR değil, bütüncül değerlendirme önemli Bel ağrısında doğru bilinen yanlışlara uzman uyarısı: “MR sonucu değil, bütüncül değerlendirme önemli”
Isparta’da cezaevi Ring aracı yan yattı: 3 Jandarma yaralı Isparta–Burdur Karayolunda Cezaevi Ring Aracı Yan Yattı: 3 Jandarma Hafif Yaralandı