VALİ SEYMENOĞLU'NDAN YENİ TURİZM CENNETİNE ZİYARET


Turizm 29.11.2019 23:41:00 0
VALİ SEYMENOĞLU

Isparta Keçiborlu dağlarında yeni bir turizm cenneti olmaya aday olan Söğütdağıgüllük tesislerinde incelemelerde bulunan Vali Ömer Seymenoğlu, Söğütdağıgüllük Tesisleri yetkililerinden bilgi aldı.


 Bundan 3 yıl önce yapımına başlanan Söğütdağıgüllük tesislerinde lavanta, Gül, Zambak, Altın otu, çiçekleri yetişecek ve yapılacak tesislerlede konaklama ve sosyal aktivite alanları yapılacak. Temiz bol oksijenli havası ve manzarasıyla Isparta turizmi için önemli bir yer olmasına kesin gözüyle bakılan Söğütdalıgüllük tesisleri aşama aşama hedeflerine doğru ilerliyor.


 Bu yıl gül mevsimi zamanında küçük bir alandan elde edilen yaklaşık 6 ton Gül, önümüzdeki sene 25-30 tona ulaşması bekleniyor. Bu traj' her yıl basamak, basamak büyüyerek daha yüksek seviyelere ulaşacak. Keçiborlu dağlarını gül ve çeşitli çiçek türleriyle donatan Söğütdağıgüllük şirketinin yetkilileri, bölgemize çok ciddi bir Turizm yeri kazandıracak olmaları herkesçe büyük takdir topluyor. Şirket yetkilileri olan 4 girişimciden biri olan il genel meclisi üyesi Avukat Salih Kocagöz, uzun süre hayal edip ortaklarıyla giriştiği bu tesis için büyük emekler sarfediliyor. 

Görüntünün olası içeriği: bitki, çiçek, ağaç, açık hava ve doğa
Bol oksijenli havada, gül, lavanta ve türlü çiçek türleri arasında gelecek ziyaretçilerine hem sağlık' hemde keyifli zaman geçirmeleri için herşey düşünülüyor. Kolay ulaşım içinde önemli bir yer olan Söğütdalıgüllük tesislerine gelen ziyaretçiler tabiat renkleri arasında keyifli vakit geçirecekler. Onun için Bölgeyi bizzat ziyaret eden Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, tesis yetkilerinden bilgi aldı...

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Ticaret'ten iki yılda 850 milyon TL idari ceza! Ticaret'ten iki yılda 850 milyon TL idari ceza!
CHP'li Dalgıç'tan Mudanyalı üretici kadınlara destek sözü CHP'li Dalgıç'tan Mudanyalı üretici kadınlara destek sözü
Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği
Gazeteci Selami ŞAHİN in kaleminden, Seçim Çalışmalarında Bir Gün (Hakan TÜTÜNCÜ) Cumhur ittifakı Büyükşehir belediye başkan adayı Hakan Tütüncü’nün basınla bir kahvaltıda bir araya geldiğimizde basın danışmanı Gültekin Bursalı’ya başkanın bir gününü gözlemleyerek yazmak istiyorum demiştim.