VALİ SEYMENOĞLU ve MİLLETVEKİLİ GÖKGÖZ DEREGÜMÜ KÖYÜ’NÜ ZİYARET ETTİ

MİLLETVEKİLİ GÖKGÖZ: “911 BİN TL KURUTMA PROJESİ DEREGÜMÜ’ye hayırlı olsun.”


Gündem 26.04.2022 02:07:00 0
VALİ SEYMENOĞLU ve MİLLETVEKİLİ GÖKGÖZ DEREGÜMÜ KÖYÜ’NÜ ZİYARET ETTİ
Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu ve AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz Deregümü Köyü’nü ziyaret etti.
Vali Ömer Seymenoğlu ve Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Deregümü Köyü’nde örtüaltı domates ve karanfil yetiştiriciliği yapan üreticilerin, üretim yaptıkları tesislerini ziyaret ederek, Deregümü Köyü’nde uygulanacak olan “Deregümü Köyü Sebze Üretiminin Yaygınlaştırılması ve Kurutma Projesi” kapsamında yapılacak olan kurutma tesisinin kurulacağı alanda incelemelerde bulundular.
Milletvekili Gökgöz; “Geçtiğimiz hafta kurutma tesisi kurulması ile alakalı 911 bin tl hibe müjdesi açıklamıştık. Bunun neticesinde gerçekleştirme yeri olarak belirlediğimiz Deregümü Köyü’müzü ziyaret ediyoruz. Deregümü Köy Tüzel Kişiliği adına gerçekleşecek olan yatırım, köy ve bölge halkı başta olmak üzere bütün çiftçilerimize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.
Deregümü Köyü Muhtarı Ali Toprakçı, ziyaretlerinden ve Deregümü Köyü’nde uygulanacak olan kurutma tesisi projesine verdikleri desteklerden dolayı Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz’e teşekkür etti.

Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı