Vali Şıldak Çeltikçi İlçesi Karantina Tedbirlerini yerinde inceledi


Asayiş 4.05.2020 21:43:00 0
Vali Şıldak Çeltikçi İlçesi Karantina Tedbirlerini yerinde inceledi

Vali Şıldak Çeltikçi İlçesi Karantina Tedbirlerini yerinde inceledi

Vali Hasan Şıldak, Çeltikçi İlçesine ziyarette bulunarak, karantina tedbirinin devam ettiği İlçe Merkezinde alınan önlemleri yerinde inceledi.

İlçeye giriş çıkış ve yol güzergahlarında bulunan uygulama noktalarını gören Vali Şıldak, Kaymakamlıkta İlçe birim amirleriyle bir araya gelerek, ilk andan itibaren  yakından takip etiği süreçle ilgili Kaymakam Abdullah Özübek'ten bilgi aldı.

Hafta sonu da İlçeye gelerek incelemede bulunan Vali Şıldak, son durum hakkında yerinde bilgi alıdıktan ve gerekli değerlendirmelerde bulunduktan sonra İlçeden ayrıldı.

Eski eş anlattı: Boşanmak için 2 milyon dolar teslim aldım Zeynep Kerimoğlu’nun ifadesine göre Gökhan Böcek, boşanma protokolü öncesi 2 milyon doları avukatlık ofisine çantalarla getirdi. İddialar iddianameye girdi.
AK Parti Burdur'dan esnaf odalarına 'Hayırlı Olsun' ziyareti Burdur’da AK Parti teşkilatı, güven tazeleyerek yeniden göreve seçilen Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlarını ziyaret etti.
Antalya’da Park Halindeki Minibüste Şüpheli Ölüm Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde yol kenarında park halinde bulunan kiralık minibüste 54 yaşındaki Kenan Yıldırım ölü bulundu; ölüm nedeni otopsiyle belirlenecek.
Toroslar’da Kış sertleşti: Yollar yeniden Kar altında Daha önce 1,5 metrelik karın eridiği Alanya–Taşkent hattında bu kez 1 metre güncel kar örtüsü oluştu. Son yağışlarla Toroslar’daki toplam kar miktarı 3 metreye yaklaştı.
Gökhan Böcek’in Eşinden Şok İddialar: “Kandırıldım” Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasında hazırlanan iddianamede; aile içi WhatsApp yazışmaları, ses kayıtları ve MASAK raporları delil olarak yer aldı. Gökhan Böcek’in eşi Zuhal Böcek’in “kandır