Vali Yazıcı: "Yaşlılarımız baş tacımızdır"


Yaşam 24.09.2020 01:27:00 0
Vali Yazıcı:

Antalya Vali'si Ersin Yazıcı, Muratpaşa İlçesinde yapımı devam eden 150 kişilik yeni huzurevi inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.


Vali Ersin Yazıcı, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Muratpaşa İlçesi’nde inşaat çalışmalarında sona yaklaşılan 150 kişilik konaklama kapasitesine sahip yeni huzurevi binasında incelemelerde bulundu. Yetkililerden inşaat çalışmaları hakkında bilgi alan ve tesisin öngörülen süreden önce tamamlanması konusunda gerekli hassasiyetin gösterilmesini isteyen Vali Ersin Yazıcı, tamamlandığında, sahip olduğu sosyal ve kültürel imkânlar ile yaşlıların beklentilerini büyük oranda karşılayacak bir proje olduğunu belirtti.


YAŞLILARIMIZ BAŞ TACIMIZDIR..
Vali Yazıcı, sosyal devlet olmanın önemini vurguladığı açıklamasında, "Huzurevi binamız tamamlandığında her açıdan modern bir tesise kavuşulmuş olacak. Huzurevi sakinlerimizin mutluluğu, konforu, rahatı ve memnuniyetleri bizim için en birinci önceliktir. Onların huzur bulacağı bu evlerde her türlü ihtiyaçlarını temin edecek şartların gerçekleştirilmesi için çalışmaktayız. Yaşlılarımız bizim kıdemlilerimizdir, baş tacımızdır. Devletimiz, yaşlı vatandaşlarımıza yapılacak hizmetlerin kalitesini ve çeşitliliğini artırmaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.”dedi.


 150 yatak kapasiteli olarak projelendirilen ve 13 bin  m2 alanda inşa edilen ve çeşitli sosyal donatı alanlarından oluşan huzurevinin hızla tamamlanması için çalışmalara ağırlık verileceği belirtildi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Talas'ta hafta sonu Ramazan dolu dolu Talas'ta hafta sonu Ramazan dolu dolu
Deprem konutları teslim edildi... 2024 sonu hedefi 200 bin konut Deprem konutları teslim edildi... 2024 sonu hedefi 200 bin konut
Kocaeli'de üreticilere karpuz tohumu desteği Kocaeli'de üreticilere karpuz tohumu desteği
Bursaspor toparlanma sürecine girdi mi ? Bursaspor toparlanma sürecine girdi mi ?