Valilik’ten düzensiz göçmen açıklaması


Gündem 17.07.2021 15:00:00 0
Valilik’ten düzensiz göçmen açıklaması

Niğdede ülkeye kaçak yollarla giren ve otoyol üzerinde duran TIRdan inip, yerleşim yerlerine dağılan düzensiz göçmenlerden 74ü yakalandı. Niğde Valiliği konuya ilişkin açıklamada bulundu.

Niğde Valiliğinden yapılan açıklama şöyle:

16.07.2021 günü ilimiz Ankara-Niğde Otoyolu Hasaköy Mevkii civarında yaklaşık “100” düzensiz göçmenin bulunduğu ihbarı üzerine ilimiz Jandarma Komutanlığı görevlilerince söz konusu şahıslara yönelik yakalama çalışmalarına başlandı. Şu ana kadar “74” düzensiz göçmen yakalanmış ve işlemleri İl Göç İdaresi Müdürlüğümüzce sürdürülmektedir. Arazide ve çevre köylerde olduğu değerlendirilen geri kalan düzensiz göçmenleri yakalama çalışmaları devam etmektedir. Şahısları bölgeye getiren TIRın sahibi gözaltına alınmış, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Gelişmeler ile ilgili kamuoyuna bilgi verilecektir.


Ümit Yılmazın İstanbul albümü tüm platformlarda yayında Ümit Yılmazın İstanbul albümü tüm platformlarda yayında
Kayseri'de suya yüzde 30 indirim Kayseri'de suya yüzde 30 indirim
Kayseri'de Büyükşehir Meclisi toplandı Kayseri'de Büyükşehir Meclisi toplandı
Kazanın yaşandığı teleferiğin 36 kabini yere indirildi ANTALYA'da 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin de yaralandığı teleferik kazası sonrası 5 gün havadan asılı kalan 36 kabin, halatlı sistemin çalıştırılması ile park pozisyonuna alındı.
Maden suyu içmek zararlı mı? İddialara yanıt geldi... Maden suyu içmek zararlı mı? İddialara yanıt geldi...