Van Valiliği’nden ‘düzensiz göçmen’ açıklaması


Gündem 19.07.2021 23:30:00 0
Van Valiliği’nden ‘düzensiz göçmen’ açıklaması

Van Valiliği düzensiz göçle mücadele kapsamında, metruk binalarda toplam bin 456 düzensiz göçmenin yakalandığını, olayda gözaltına alınan 11 organizatörden 6’sının çıkarıldıkları mahkemece tutuklandığını açıkladı.

VAN (İGFA) - Van Valiliği, sosyal medyada da konuşulan çok sayıda düzensiz göçmenin boş arazide toplu şekilde yürüdükleri görüntülere ilişkin bir açıklama yaptı.

Düzensiz göçle mücadele faaliyetlerinin kararlılıkla yürütüldüğünü belirten Valilik, görevli askeri sınır birlikleriyle İçişleri Bakanlığınca görevlendirilen jandarma ve polis güçlerinin 24 saat esasına göre görev yaptığını bildirdi. Açıklamada Van-İran sınır hattında 2021 yılı içerisinde düzensiz göçü engellemeye yönelik faaliyetlerle ilgili bilgi verildi.

https://twitter.com/tcvanvaliligi/status/1417133563984715791

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!