Vanda iş insanı Kandaşoğlundan Yöresel Ürünlere ziyaret


Gündem 1.11.2021 01:00:00 0
Vanda iş insanı Kandaşoğlundan Yöresel Ürünlere ziyaret

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) başkan adayı ve iş insanı Zahir Kandaşoğlu, 6. Van Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarını ziyaret etti.

VAN (İGFA) - VATSO Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası Dernek Başkanı, VATSO Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı ve İş insanı Zahir Kandaşoğlu, yönetimiyle birlikte 6. Van Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı'na yaptığı ziyarette ilgiyle karşılaştı. Fuar alanında yerel ve il dışından gelen misafirlere selam vererek, hasbihal etti.

Fuar alanının dolu olması Van'da bulunan esnafların ticaretini de arttırdığını ifade eden Zahir Kandaşoğlu, fuarı düzenleyen Anatolia Gurme Fest yönetimini tebrik etti. Kandaşoğlu, üm reklamlarını Van’da yaptıklarını, otel, yemek ve alışveriş noktasında Van esnaflarından aldıklarını ifade eden organizasyon şirketinin yöneticilerini kutladı.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı