Vatandaşın Hayatı Dahada Kolaylaşacak


Yaşam 12.11.2019 07:39:00 0
Vatandaşın Hayatı Dahada Kolaylaşacak

Vatandaşın birçok kamu hizmetine hızlı bir şekilde ulaşabildiği e-Devlet Kapısına 600 yeni hizmet eklenecek, halen 45 milyon olan kayıtlı kullanıcı sayısı ise 2020’de iki milyon artışla 47 milyona ulaşacak.

e-Devlet üzerinden halen 5 bin 200 hizmet sağlanıyor. 2020'de bu sayının 5 bin 800'e yükselmesi planlanıyor. E- Devlet kullanıcıların memnuniyet oranı ise yüzde 99 olarak belirlendi. Yine e- Devlet Kapısı üzerinden sunulan yerel yönetim hizmetlerinin sayısı ve niteliği de artırılacak. E-Belediye Bilgi Sistemi Projesi kapsamında uygulamaya alınan modüllerin e-Devlet Kapısından sunumu sağlanacak.

KAMUYA SOSYAL MEDYA REHBERİ
Verilen hizmet ve kullanıcı sayısı artarken kamunun verimliliğini, etkinliğini, şeffaflığını ve hesap verebilirliğini arttırmak için e-Devlet hizmetlerinin sunumunda yeni teknoloji ve yönelimlerden de yararlanılacak. Kamu kurumlarının sosyal medya kullanımını düzenleyen rehber hazırlanacak. İlgili kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileriyle çalıştay düzenlenecek. 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Vaillant Group Türkiye’de kaliteli hizmet eğitimleri sürüyor Vaillant Group Türkiye’de kaliteli hizmet eğitimleri sürüyor
İnşaat hizmet sektörü yönünü arıyor İnşaat hizmet sektörü yönünü arıyor
İnegöl ulaşımda çağ atlayacak İnegöl ulaşımda çağ atlayacak
SP'li Bursa adayından taahhütlü AK Parti lehine çekilme açıklaması SP'li Bursa adayından taahhütlü AK Parti lehine çekilme açıklaması