Vekiller istedi fiyat düştü: 50 Tl oldu


Gündem 25.10.2019 14:45:00 0
Vekiller istedi fiyat düştü: 50 Tl oldu

Göller Ekspresi sefer bedeli DDY tarafından 64 TL olarak belirlenmişti. TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç, Bakan Turhan’ın konuşması bittikten sonra söz istedi. Milletvekilleri Bilgiç, sahneye Bakan Turhan’n yanına çıkarak bilet fiyatında indirim istedi. Bakan Turhan, bilet fiyatını 50 TL’ye düşürdü.

Uluborlu’da yaban domuzu popülasyonuna karşı kontrollü av Uluborlu Belediyesi, artan yaban domuzu popülasyonunun tarım arazilerine ve vatandaşların güvenliğine zarar vermesini önlemek amacıyla kontrollü av çalışması gerçekleştirdi; yaklaşık 25 domuz etkisiz hale getirildi.
Kaş–Anamur arasında denizde fırtına uyarısı Meteoroloji, Kaş–Anamur hattında denizde fırtına uyarısı yaptı. Rüzgârın 6–8 kuvvetinde (50–75 km/s) eseceği belirtilirken, balıkçılar ve denizciler için dikkat çağrısı yapıldı.
Isparta Haltercileri Türkiye Şampiyonasında Madalyaları Topladı 27 Ocak – 1 Şubat 2026 tarihleri arasında Tokat’ta düzenlenen Recep Yazıcıoğlu Yıldızlar – Gençler – Büyükler Ferdi Halter Türkiye Şampiyonasında Isparta sporcuları büyük başarı gösterdi.
Dereboğazı yolu’nda radar denetimleri en üst seviyeye çıkarıldı Isparta–Antalya karayolunda son dönemde art arda yaşanan ve can kayıplarıyla sonuçlanan trafik kazalarının ardından emniyet güçleri harekete geçti. Dereboğazı Yolu’nun en riskli noktalarında radar ve hız denetimleri sıklaştırıldı.
“Aşkın Yaşı Yoktur”: Seydikemer’de 81’lik Damat ile 61’lik Gelin Nikâh Masasında Seydikemer’de 81 yaşındaki Yusuf Can ile 61 yaşındaki Emine Taştan, resmi nikâhla dünyaevine girerek “aşkın yaşı yoktur” sözünü bir kez daha kanıtladı.