WhatsApp’tan ‘gizlilik sözleşmesi’ açıklaması


Gündem 29.05.2021 13:30:00 0
WhatsApp’tan ‘gizlilik sözleşmesi’ açıklaması

İlk olarak ocak ayında kullanıcılarına sunduğu gizlilik sözleşmesinin onay tarihi 15 Mayıs’a çeken WhatsApp’tan konuyla ilgili yeni bir açıklama geldi.

15 Mayıs’ta yaptıkları "kişisel mesajlarınızı göremiyoruz" ve "hesabınızı silmeyeceğiz" açıklamalarının ardından WhatsApp, “Güncellemeyi henüz kabul etmemiş olanlar için WhatsAppın işlevselliğini sınırlama planımız olmadığını açıkça belirtmek istiyoruz” dedi. Şirket, işletme hesabı kullanmayı tercih eden kişiler ile ilgili ise, “Sözleşmeyi hatırlatmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

İngiliz Telegraph’ın haberine göre WhatsApp tarafından kullanıcılara sunulan gizlilik sözleşmesini reddeden kişilerin herhangi bir yaptırımla karşı karşıya kalmayacağı bildirildi. Haberde WhatsApp’ın bu kararı almasında, kullanıcı sayısındaki azalmanın ve çeşitli hükümetlerin karşı çıkmasının etkili olduğu belirtildi.


Abdulgani Altınışık’tan Başkanı Arı’ya ‘hayırlı olsun’ ziyareti Abdulgani Altınışık’tan Başkanı Arı’ya ‘hayırlı olsun’ ziyareti
Adıyaman'da düğünde havaya ateşe gözaltı Adıyaman'da düğünde havaya ateşe gözaltı
MASKİ’den önemli duyuru MASKİ’den önemli duyuru
Muğla'dan evde reçete hizmeti Muğla'dan evde reçete hizmeti
Çocuklar, 23 Nisan Çocuk Şenliği ile bayramı doyasıya yaşadı Çocuklar, 23 Nisan Çocuk Şenliği ile bayramı doyasıya yaşadı