YA GÜÇLENDİRECEĞİZ YA KAPATACAĞIZ


Siyaset 4.02.2020 19:13:00 0
YA GÜÇLENDİRECEĞİZ YA KAPATACAĞIZ

Belediye Başkanı Başdeğirmen, Belediye önü yeraltı otoparkıyla ilgili ‘tamamen kapatma’ kararı almanın da olasılıklar arasında olduğunu söyledi.

 Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, SDÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü hocaları tarafında yapılan bilgilendirme sonrasında kısa bir konuşma yaptı. Başdeğirmen, “Bana göre buranın yıkılıp yerine yenisinin yeniden yapılması en iyi seçenek. Ama bu mümkün değil. Çünkü otopark yapılırken çevresine fore kazıklar çakılmış. Burayı yıkmak öyle kolay değil. O zaman belediye binasını da yıkmak zorundasınız. Emniyetin önündeki yolu da yıkarsınız. Ne yol kalır, ne kafe kalır, ne bina kalır. Onun için yıkmak mümkün değil. Güçlendirme yapmak bir alternatifimiz. Seçenekleri hep birlikte tartışacağız. Bir karara varacağız. Güçlendirme yapmak ekonomik ve rantabıl değil ise yapmama tercihimiz de var. Bu kararı da hep birlikte vereceğiz. Güçlendirme yapmazsak bu otoparkı tamamen kapatırız. Bu haliyle kullanmamız mümkün değil. Çünkü yapıda çatlaklar oluşmuş. Üst toprağı dökmeselermiş bu hadiseler, bu sorunlar yaşanmayacakmış. Projede olan kirişler maalesef uygulanmamış” diye konuştu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü