YAKAÖREN MUHTARI ÖMER KIRTAY MİLAS İÇİN MİLLETVEKİLİ ÖZEL'DEN DESTEK İSTEDİ


Gündem 13.03.2021 17:17:00 0
YAKAÖREN MUHTARI ÖMER KIRTAY MİLAS İÇİN MİLLETVEKİLİ ÖZEL

Gölcük Tabiat Parkında, Kadın ve demokrasi Derneği KADEM'in düzenlediği etkinliğe katılan AK Parti Isparta milletvekili Recep Özel, tüm STK temsilcileri ile buluştu.

 

Tabiat parkı kır lokantasında, yaklaşık 4 saat boyunca stk temsilcileriyle Isparta için istişare gerçekleştiren Özel, toplantıdan sonra Milas parkana uğrayarak orada yapılan yeni projeleri yerinde inceledi. Yakaören Köyü tarafından işletilen Milas mesirelik alanında Muhtar Ömer Kırtay'dan bilgiler aldı. Milletvekili Özel'e çalışmalar hakkında sunum yapacak olan Muhtar Kırtay, kadın Kooperatifi çalışmalarınıda yerinde gösterdi. Köy kadın kooparatifinin gözleme pişirme alanında çay gözleme ikramı yapılarak kendisine hazırlanan projeler hakkında bilgi verdi. Ve brokratik olarak takıldıkları konularda Milletvekili Özel'den destek istedi.

 

Milas mesirelik alanı için hazırlanan ve bürokratik engellere takılan projelerin takipçisi olacağını bu konuda ivedilikle gerekli yerlerle görüşeceğini söyleyen Milletvekili Özel, başka programlara katılmak için alandan ayrıldı.

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Ece Seçkin sınırlarını aştı! Ece Seçkin sınırlarını aştı!
'Asansör İstanbul' ilk kez Mayıs'ta kapı açacak 'Asansör İstanbul' ilk kez Mayıs'ta kapı açacak