Yalovalı kadınlardan İzmitin üreten kadınlarına ziyaret

Yalovalı kadınlar, Kocaelinin İzmit ilçesinde Çınar Kadın Kooperatifi ve Belediye Dikimevi Atölyesi’ni ziyaret etti.


Gündem 12.04.2021 11:30:00 0
Yalovalı kadınlardan İzmitin üreten kadınlarına ziyaret

KOCAELİ (İGFA) -  Kocaeli İzmitte Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in üreten kent olması yolunda attığı adımla hayata geçen Dikimevi, hem İzmitli kadınların bütçelerine katkı sağlıyor, hem de üretime destek veriyor. Bu kapsamda Yalovalı kadınlar, İzmitteki Çınar Kadın Kooperatifi ile Belediye Dikimevi Atölyesini ziyaret etti.

Yalova Altın Belde Kadın Girişim Kooperatif Başkanı ve üyeleri İzmitteki ilk ziyaretlerini Belediye Başkan Yardımcısı Av. Sibel Solakoğlu’na yaptı. Çalışmalar hakkında bilgi alışverişi yapan konuklar daha sonra İzmit Çınar Kadın Kooperatifi ve Belediye Dikimevi Atölyesi’ne giderek incelemelerde bulundu.

Yalova Altın Belde Kadın Girişim Kooperatifi Başkanı Yasemin Fazlacı, kooperatif üyeleri; Canan Neşeli, Fatma Ekim, Hacer Güven, Sebahat Tunalı ve Vasfiye Tülay Yüksel ile birlikte İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Av. Sibel Solakoğlu’nu ziyaret ederek, İzmit Çınar Kadın Kooperatifi ve Belediye Dikimevi Atölyesi’ndeki çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Hatırlanacağı gibi salgın sürecinde ciddi çalışmalara imza atan İzmit Çınar Kadın Kooperatifi ve Belediye Dikimevi Atölyesi’nin gönüllü kadınları, başta sağlık çalışanları olmak üzere vatandaşların maske ihtiyacını karşılamıştı. 


Büyükkılıç: “Kapuzbaşı şelalelerimiz ziyaretçi akınına uğruyor” Büyükkılıç: “Kapuzbaşı şelalelerimiz ziyaretçi akınına uğruyor”
Antalya'da yeni dönem hızlı başladı Antalya'da yeni dönem hızlı başladı
Makine ihracatı ilk çeyrekte 6,9 milyar dolar Makine ihracatı ilk çeyrekte 6,9 milyar dolar
Lalapaşa'da göçmen kaçakçılığı operasyonu: 6 kişi yakalandı Lalapaşa'da göçmen kaçakçılığı operasyonu: 6 kişi yakalandı
Azerbaycan Cumhuriyeti Diaspora Bakanlığı'ndan Başkan Hoşgül'e teşekkür Azerbaycan Cumhuriyeti Diaspora Bakanlığı'ndan Başkan Hoşgül'e teşekkür