YALVAÇ AK PARTİ DE NORMAL MESAİSİNE DÖNDÜ


Siyaset 7.06.2020 23:07:00 0
YALVAÇ AK PARTİ DE NORMAL MESAİSİNE DÖNDÜ

Pandemi sürecinde elde edilen olumlu sonuçlarla başlatılan normalleşme sürecine Ak Parti Yalvaç İlçe Teşkilatı da katıldı.

Teşkilat binasında yapılan dezenfenksiyon çalışmasının ardından yaklaşık iki buçuk aylık aradan sonra Ak Parti Yalvaç İlçe Yönetim Kurulu ilk yüzyüze toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantı ve çalışmalarla ilgili bilgi veren Ak Parti Yalvaç İlçe Başkanı Alperen Mustafa Özer, “Pandemi süreci inşallah kontrol altına alındı. Ülke olarak ciddi sınavdan geçiyoruz. Birçok gelişmiş ülke sınıfta kalırken, biz ciddi bir başarı gösterdik. Hem Sağlık Bakanlığımızın üstün performansı hem diğer bakanlıklarımızın başarıyla yürüttüğü çalışmaları ile tedbirler noktasındaki yoğun çaba ve bu süreçte hükümetimizin attığı önemli adımlar ile başarılı bir sınav verdik. 2. Dalganın yaşanmaması için uyulması gereken tedbirlere harfiyen özen göstermeliyiz. İnşallah bu salgın süreci tez zamanda biter ve normal yaşantımıza kavuşuruz.

İlçe teşkilatı olarak teşkilat binamızı dezenfekte çalışması yaptık ve teşkilat binamız normal mesaisine tekrar başladı. Teşkilat olarak uzun zamandır ilk yüzyüze toplantımızı yaptık ve hızlı bir şekilde saha çalışmalarına başlıyoruz. Hem köylerimizde hem merkezimizde 2,5 aydır ülkemizde yoğun şekilde yaşanan bu pandemi sürecinde oluşan yaraların sarılması ve bekleyen hizmetlerin hızlanması noktasında yoğun mesai harcayacağız. İnşallah bu süreç tez zamanda biter ve inşallah yakın zamanda normal yaşantımıza kavuşuruz. Allah bir daha böyle bir süreç yaşatmasın ülkemize.” diyerek çalışmalarının aynı hızla süreceği mesajını verdi.

 

Keçiborlu’da İstiklal Marşı’nın 105. yılı anıldı Isparta’nın Keçiborlu ilçesinde, İstiklal Marşı’nın kabulünün 105. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen anma programına Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak da katıldı.
Antalya’daki iftar programında gıda krizi iddiası: Vatandaşlar rahatsızlandı Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği iftar programı, yemeklerin bozuk olduğu iddialarıyla gündeme geldi. İftar sonrası rahatsızlandığını belirten çok sayıda vatandaş sosyal medyada tepki gösterirken...
Türkiye’nin yaşlı nüfusu artıyor: Oran %11,1’e ulaştı Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, 65 yaş ve üzerindeki nüfus 2020’de 7 milyon 953 bin 555 iken, 2025’te 9 milyon 583 bin 59’a yükseldi.
Antalya büyükşehir belediyesi’nde idari deprem! Meclis gündemine gelen düzenlemeyle 4 birim kapatılıyor, Koruma ve Güvenlik Şube Müdürlüğü Zabıta’ya bağlanıyor. İdari yapıda köklü değişiklik meclis kararına kaldı.
Belde’den köye dönen 4 yerleşime doğalgaz müjdesi AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Büğdüz, Bağsaray, Mamak ve Kozağaç köylerinde doğalgaz şebeke çalışmalarının kısa süre içinde başlayacağını açıkladı.