YALVAÇ ÇALIŞMA GRUBU, OSB İÇİN TBMM YOLUNDA


Siyaset 5.12.2019 14:34:00 0
YALVAÇ ÇALIŞMA GRUBU, OSB İÇİN TBMM YOLUNDA

Geçtiğimiz ay, Yalvaç için gönüllü olarak bir araya gelen Yalvaç Çalışma Grubu’nun çalışmalarının ilk önemli teması bu hafta çarşamba günü Ankara’da gerçekleşecek.

Alınan bilgiye göre, Yalvaç Çalışma Grubu bünyesindeki en üst organ olan Yalvaç Yürütme Kurulu üyeleri, 4 Aralık Çarşamba günü Ankara’ya giderek TBMM’de Isparta Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç, Recep Özel ve Mehmet Uğur Gökgöz’ü ziyaret edecek. Aylin Cesur’un Romanya’da bulunması nedeniyle randevu veremediği kaydedildi.

Kaymakam Aytekin Yılmaz, Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yalçın Kurucu, Yalvaç Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sürmeli Yağcı, Yalvaç Ziraat Odası Başkanı Ali Sarıpınar, Ak Parti Yalvaç İlçe Başkanı Alperen Mustafa Özer, Haykoop Birlik Başkanı Abdülkadir Kurucu’dan oluşan Yürütme Kurulu üyeleri, çarşamba günü Isparta Milletvekillerimiz Bilgiç, Özel ve Gökgöz’ü ziyaret ederek başta Yalvaç Organize Sanayi Bölgesi olmak üzere önemli konularla ilgili olarak destek arayacaklar.

Uzun süredir etkili adımlar atılamayan Yalvaç OSB konusunu gündemin ilk sırasına alan Yürütme Kurulu, bu konuyla ilgili engelleri kaldırarak yol haritasını çizmek istiyor.

Bu konuda iktidar partisi Ak Parti milletvekillerimizin de desteğini almak isteyen Yalvaç Çalışma Grubu Yürütme Kurulu, diğer alanlarda da işbirliğini bu şekilde birlik ve beraberlik içinde sürdürmeyi hedefliyor.

a66ae1dd-fc32-436f-924f-5b7b769c1644.jpga740a6b3-bccc-4152-9388-9177edc5bb61.jpg


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Büyükkılıç, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenine katıldı Büyükkılıç, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenine katıldı
Parasal sıkılaştırma yatırımları nasıl etkiliyor? Parasal sıkılaştırma yatırımları nasıl etkiliyor?
Osman Kılıç mahallelerin sorunlarını dinliyor Osman Kılıç mahallelerin sorunlarını dinliyor
Talas'ta bu hafta 3 önemli açılış ve temel atma Talas'ta bu hafta 3 önemli açılış ve temel atma