Yalvaç Kızılay’dan Ramazan Pidesi İkramı


Yaşam 24.04.2020 16:14:00 0
Yalvaç Kızılay’dan Ramazan Pidesi İkramı

Kızılay’dan Ramazan Pidesi İkramı

Türk Kızılayı Yalvaç Temsilciliği, Ramazan Ayı’nın ilk günü hazırlığına önemli bir katkı vererek, çeşitli mahallelerde 370  aileye Ramazan pidesi dağıttı.

Erzak paketi gibi önemli hizmetleri ilk günden bu yana yapan Kızılay Yalvaç   temsilciliği  370 aileye Ramazan Pidesi dağıtımı yaparak takdir topladı.

Türk Kızılayı Yalvaç temsilcisi  İsmail GÜLEÇ yaptığı açıklamada, bir çok mahallede 370 aileye ulaşarak pide dağıttıklarını belirterek, tüm vatandaşların Ramazan Ayı’nı tebrik etti. İsmail GÜLEÇ Ramazan ayı boyunca da ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam edeceklerine vurgu yaptı.

 

Bakan Kacır’dan Antalya’ya Teknokent Hamlesi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Akdeniz Üniversitesi yerleşkesinde Antalya Teknokent Ar-Ge 4 Binası ile GO Girişim Ofisi’nin açılışını gerçekleştirdi.
Abdullah Erin ilk iftarda şehit aileleri ve gazilerle buluştu Isparta Valisi Abdullah Erin, Ramazan ayının ilk iftarında şehit aileleri ve gazilerle aynı sofrada bir araya gelerek, “Şehitlerimizin emanetine sahip çıkmak en büyük sorumluluğumuzdur” mesajını verdi.
Serik’te ev yangını: 84 yaşındaki kadın hayatını kaybetti Antalya Serik’te çıkan ev yangınında 84 yaşındaki Hasibe Büyükdemir yaşamını yitirdi.
Burdur valisi Bilgihan aile ziyaretlerini sürdürüyor Vli Tülay Baydar Bilgihan, aile ziyaretleri kapsamında Demir, Uysal ve Gümüş ailelerini ziyaret ederek Kışla Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi; talep ve önerileri dinledi.
Rumeli Tatlıcısı’ndan Ramazan’a Lezzetli Başlangıç Isparta’nın gözde tatlıcısı Rumeli Tatlıcısı, tropikal meyveli ve orman meyveli güllaç çeşitleri başta olmak üzere özel tatlarıyla Ramazan ayına iddialı bir giriş yaptı.