Yalvaç Kurusarı Köyü’ndeki, Şarkikaraağaç Salur’daki şehit cenazelerindeki tavırlarını da biliyoruz


Gündem 8.03.2020 15:56:00 0
Yalvaç Kurusarı Köyü’ndeki, Şarkikaraağaç Salur’daki şehit cenazelerindeki tavırlarını da biliyoruz

İdlib’de rejim unsurlarının saldırısı sonucu şehit olan Piyade Yüzbaşı Süleyman Şahin’in Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesindeki cenaze namazı esnasında İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur’un cemaatin önüne geçip dua ediyor gibi yapıp fotoğraf çektirmesi Türkiye'de herkesimden büyük tepki çekmişti.

 

Şehit Piyade Yüzbaşı Süleyman Şahin'in, Afyonkarahisar İl Müftüsü Şükrü Kabukçu tarafından kıldırılan cenaze namazı esnasında İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, cenaze namazı kılanların önüne geçerek tek başına ilk önce namaz kılıyormuş gibi poz verdi ve ardından da ellerini açıp cemaatle birlikte dua etti. Milletvekili Cesur’un bu hareketi tepki çekerken, bu anları da kendi danışmanı cep telefonu ile görüntüledi.

 

Milletvekili Cesur tarafından sosyal medyada paylaşılan bu fotoğraflar tepkiyle karşılandı.

İyi Parti Milletvekili Aylin Cesur'a bir tepki'de Isparta Milletvekili Recep Özel'den eldi. Ak Parti'li Özel, Cesur ile ilgili bilinmeyen bir kaç olayını gündeme getirdi.

AK PARTİ KADROLARI ŞEHİTLERİN ACISINI YÜREKLERİNDE HİSSEDER FOTOĞRAF ÇEKTİRMEYE UĞRAŞMAZ

 Özel, partisinin Senirkent kongresinde İYİ Partili Aylin Cesur'a gönderme yaptı. Dinar'daki şehit cenazesinde Milletvekili Cesur'un yaptıklarını ayıplayan Özel, şöyle konuştu:

"Şehitlerimize rahmet diliyorum. Geçen hafta kongremiz şehitlerimizden dolayı ertelendi. Biz şehitlerimizin acısını yüreklerimizde hissederiz. Fotoğraf çektirerek şehit cenazelerinden nemalanan olmadık, olmayız da. Sayın hanımefendinin açıklamasını okudum. Sanki mağdur olmuş gibi açıklama yapmış. Daha önce Yalvaç Kurusarı Köyü’ndeki, Şarkikaraağaç Salur’daki şehit cenazelerindeki tavırlarını da biliyoruz. Benzer aynı tavırları sergilemiş ama basına çıkmamıştı. Hatta danışmanını ‘kardeşim şehit gömülüyor siz fotoğraf peşindesiniz. Böyle terbiyesizlik olur mu’ diye uyarmıştım. Sayın Valimiz aramıza girmişti. Böyle yapan birisi. Şehidin acısını yüreğinde hissedenler AK Parti kadrolarıdır."


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Kocaeli'de üreticilere karpuz tohumu desteği Kocaeli'de üreticilere karpuz tohumu desteği
Bursaspor toparlanma sürecine girdi mi ? Bursaspor toparlanma sürecine girdi mi ?
İnegöl protokolü şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu İnegöl protokolü şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu
Tokat Havalimanı'nda Şubat ayında yolcu artışı Tokat Havalimanı'nda Şubat ayında yolcu artışı