Yalvaç'ta Cep Telefonu Çekmeyen Köy


Yaşam 21.09.2019 19:04:00 0
Yalvaç

AK Parti YSK temsilcisi Isparta milletvekili Recep Özel, ilçe temaslarına devam ediyor. AK Partili Özel, bugün Yalvaç ilçesinde 37 köy, 28 mahalle muhtarı ile görüşerek sorunlarını dinledi. Köy muhtarlarından tek tek talep alan Özel, çözümü noktasında kendileriyle istişare ederek talepleri not etti.

 

Sağlık ocakların bakımı, okul binalarının yenilenmesi, su sistemlerinin yenilenmesi, ve tarımsal olarak hazırladıkları projelere desteklerin hızlandırılması gibi talepleri ileten muhtarlar, il özel idare hizmetleri hakkındaki görüşlerinide Özel'e aktardılar. En ilginç talep Sağır köyü muhtarı Aydın Karaca'dan geldi. Muhtar Karaca, hiç bir eksiğinin  bütün hizmetleri aldığını fakat GSM şebekesinin zayıflığı nedeniyle ulaşılmakta ciddi muzdarip durumdayız bu noktada destek istedi. 

 

Bugün'e kadar hizmeti kendilerinden esirgemediklerini söyleyen muhtarlar, Özel'e ulaşmakta kendisine her zaman ulaştıklarını söylediler. 

Isparta Müteahhitler Birliği İlçelere Açılıyor Kurumsallaşma sürecini tamamlayarak yeni ofisini hizmete açan Isparta Müteahhitler Birliği, şehir merkezinde yakaladığı güçlü birlikteliği şimdi ilçelere taşımayı hedefliyor.
Yusuf İbiş Burdur’da Gençlerle Buluştu: “Kararlı ve Azimli Gençlik Burada” AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Yusuf İbiş, Burdur İl Başkanlığı’nda gençlik teşkilatlarıyla bir araya gelerek hedef ve ihtiyaçları istişare etti; Burdur gençliğinin kararlı ve çalışkan yapısına vurgu yaptı.
AK Parti Gençlik Kolları Isparta’da AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Yusuf İbiş, Isparta’da kamu yöneticileri ve parti teşkilatıyla bir araya gelerek gençlere yönelik projeleri değerlendirdi.
AK Parti Gençliği Davraz’da Buluştu Ak Parti Gençlik Kolları, Ramazan ayının beşinci gününde, Davraz Dağı’nın eteklerinde binlerce gencin katılımıyla iftar programı düzenledi.
YÖK-TOBB protokol yürütme kurulu toplantısı gerçekleştirildi Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) ev sahipliğinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Yükseköğretim Kurulu (YÖK) arasında imzalanan Meslek Yüksekokulları Eğitim İş Birliği Protokolü kapsamında Protokol Yü