Yaratıcı öğrenci festivali Project’07 başlıyor


Gündem 29.05.2021 12:00:00 0
Yaratıcı öğrenci festivali Project’07 başlıyor

İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü öğrencilerinin bu yıl yedinci kez hayata geçirdiği yaratıcı öğrenci festivali Project’07 dopdolu bir festival programı sunuyor.

 İSTANBUL (İGFA) - “Bir Varmış Bir Yokmuş: Ev” temalı festival bu yıl pandemi nedeniyle online olarak düzenleniyor. 31 Mayıs – 4 Haziran tarih aralığında gerçekleştirilecek festivalde online sergiler; Mor Çatı, Beliz Güçbilmez, Neriman Polat, Fatoş İrwen, Serhan Ada, Beral Madra, Kırkayak Kültür, Selda Asal ile düzenlenecek söyleşiler; Burak Küçük & Orhun Canca Duo, Yağmur Üçkardeş, Baver Kaya ve Eylül Deniz ile canlı konserler; Ekin Bernay yürütücülüğünde performans atölyesi ve Mehmet Altuğ Ersoy yürütücülüğünde film okuma atölyesi sanatseverlerle buluşuyor

İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü son sınıf öğrencilerinin iş birliğiyle hayata geçirilen sanat, tasarım ve iletişim festivali Project’07 başlıyor. Bu yıl yedincisi online olarak düzenlenecek festivalin teması ise “Bir Varmış Bir Yokmuş: Ev” olarak belirlendi. Festival boyunca sanatseverlerle buluşturulacak tüm projelerde “ev” içerisinde barınma ve korunma yerini, dünyayı, zamanı, duyguları ve bedeni içinde barındıran çok katmanlı bir gerçeklik olarak ele alınıyor. 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye müjde Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye müjde
İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası
2025'ten itibaren Çin yapımı araçları ihraç edecek 2025'ten itibaren Çin yapımı araçları ihraç edecek
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası