Yatak endüstrisine ‘uluslararası’ örgütlenme


Gündem 30.06.2021 10:30:00 0
Yatak endüstrisine ‘uluslararası’ örgütlenme

Kuruluş süreci Bursa’da Kayapa OSB’de faaliyet gösteren Elektroteks’in Yönetim Kurulu Başkanı Osman Güler’in öncülüğünde sürdürülen Uluslararası Yatak Endüstrisi Derneği (IBIA)’nin 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı İstanbulda gerçekleştirildi.

İSTANBUL (İGFA)- Yatak endüstrisinde birlik ve beraberliği pekiştirmek, sektörün gelişmesine önderlik etmek, sektördeki firmaların haklarını korumak ve dünyadaki rekabet gücümüzü artırmak amacıyla kurulan Uluslararası Yatak Endüstrisi Derneği’nin Genel Kurul Toplantısında Derneğinin kurucu Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan Osman Güler, üyelerin oylarıyla yeniden başkan seçildi.

Kayseri’den Kar-As Tekstil Yatak Yay Ltd. Şti Genel Müdürü Erdoğan Aslan’ın Divan Başkanlığını yaptığı Genel Kurul toplantısında konuşan Uluslararası Yatak Endüstrisi Derneği Başkanı Osman Güler, “Türkiye, iplikten, kumaşa ve makinaya kadar hemen her alanda dünyanın öncü 4-5 ülkesinden biri konumunda. Ülke ekonomisine bu denli önemli katkılarda bulunan bir sektörün başta kamusal alanlar olmak üzere çeşitli platformlarda temsil edilmemesi düşünülemezdi. Ülkemizin her bölgesinden, alanlarının en güçlü firmaları derneğimiz çatısı altında buluşturduk. İlk hedefimiz sektörümüzdeki firmaların tamamını derneğimize üye yapmaktır” dedi.

Genel Kurul toplantısında 2021-2024 yılları arasında görev yapacak Uluslararası Yatak Endüstrisi Derneği’nin Yönetim Kuruluna; Osman Güler (ELEKTROTEKS), Mustafa Nebi Doğan (MND İÇ VE DIŞ TİCARET), Ersin Koç (BEKAERT TEKSTİL), Zafer Baktır (METAL MATRİS), Engin Kalkan (ÖZEN İPLİK), Erdoğan Arslan (KAR-AS YAY), Mustafa Kiper (KALİTEKS), Erhan Karakaşlar (GİZ GRUP TEKSTİL), Abdullah Nursaçan (MİLKAY TEKSTİL) seçildi.

Osman Güler başkanlığındaki IBIAda Mustafa Taka (NOVA SÜNGER), Saffet Güngör (LİNEEER MAKİNA), Yiğit Durak (DURAK TEKSTİL) da denetleme kurulunu oluşturdu.


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor