YAZGAN: ŞÜKRÜ BAŞKAN EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZ


Spor 18.01.2020 19:32:00 0
YAZGAN: ŞÜKRÜ BAŞKAN EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 7. Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor’da Başkan Atakan Yazgan, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti.

Yazgan, düzenlenen basın toplantısında en büyük desteği Belediye Başkanı Başdeğirmen’den aldıklarını belirterek, “Başta Sayın TBMM Başkanımız Sayın Süreyya Sadi Bilgiç’e, Isparta Valimiz Sayın Ömer Seymenoğlu’na, Isparta Belediye Başkanı Sayın Şükrü Başdeğirmen’e, Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’e destek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Takımımıza Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in katkıları büyük. Şu ana kadar 515 bin TL destek verdi. Daha da verecek. Otobüs sözü de var. Başkanımıza teşekkür ediyoruz. TBMM Başkanımız  Süreyya Sadi Bilgiç , önümüzdeki hafta nakit gönderecek. Davraz Kayak Merkezi 250 bin TL alacağız. Bunun 125’ini dün aldık. TBMM Başkanımız  Süreyya Sadi Bilgiç , önümüzdeki hafta nakit gönderecek. Davraz Kayak Merkezi 250 bin TL alacağız. Bunun 125’ini dün aldık.” dedi.

Isparta'dan Şam'a gönül sofrası Isparta Belediyesi Suriye'nin başkenti Şam'da Türkmen nüfusun yoğun olarak yaşadığı Tadamon Mahallesi’nde iftar programı düzenledi. Yaklaşık bin kişinin katıldığı iftar programında Ramazan’ın manevi ruhu yaşatıldı, kardeşlik, birl
Araç İçinde Vurulmuş Halde Ölü Bulundu Burdur’un Gölhisar ilçesine bağlı Karapınar Köyü Kuşdili mevkiindeki dağlık alanda 52 yaşındaki bir kişi aracında hayatını kaybetmiş halde bulundu.
Burdur’da 4 Çocuk Anneliğiyle Otobüs Şoförü! Burdur’da 4 Çocuk Anneliği ve Otobüs Şoförlüğünü Bir Arada Yürüten Kadın
Mustafa Tünay, HSK Genel Sekreter Yardımcısı Oldu Mustafa Tünay, HSK Genel Sekreter Yardımcısı olarak atandı. Isparta Adliyesi’nden HSK’ye kritik görev transferi gerçekleşti.
Isparta’da zekât ve bağış çağrısı: Diyanet Vakfı iletişim ve hesap bilgilerini paylaştı Türkiye Diyanet Vakfı, Isparta’da ihtiyaç sahipleri ve yetim aileler için zekât ve bağış çağrısı yaptı; vatandaşlar iletişim ve hesap bilgileri üzerinden destek verebilecek.