Yazılı kanyon'da Doğa yürüyüşüne çıkan 3 gençten biri hayatını kaybetti


Yaşam 15.08.2022 21:19:00 0
Yazılı kanyon

Basın Açıklaması:

Isparta İl Merkezinde ikamet etmekte olan 4 vatandaşımızın 14.08.2022 Pazar günü saat 09.00 sıralarında araçla geldikleri Sütçüler İlçesi Yeşildere Köyü bolgesinde bulunan Hidro Elektrik Santralinin bulundugu yerden Yazılı Kanyon istikametinde doğa yürüyüşü yapmak için çıktıkları  ve bir daha kendilerinden haber alınmadığı 15.08.2002 Pazartesi saat 09.00 sıralarında ihbar edilmiştir.

Alınan bilgi üzerine derhal başlatılan arama faaliyetleri,  İl AFAD ekipleri, Jandarma Arama ve Kurtarma Timi (JAK), İz Takip Köpek Timi, Arama ve Kurtarma  Köpek Timi, istihbarat Timleri ve Sütçüler İlçe Jandarma Komutanlığı personelinin katılımı ile DRONE'lar da kullanılarak genişletilmiştir.

Yapılan aramalar kapsamında; saat 18.00 sıralarında, kayıp şahıslardan M.K. isimli vatandaşımızın dereden geçmeye çalışırken suda boğularak hayatını kaybetmiş vaziyette, diğer (3) vatandaşımızın ise sağ ve sağlık durumları iyi vaziyette Yeşildere Köyü Çürük mevkiinde bulundukları tespit edilmiştir.

Vatandaşlarımızın mahsur kaldıkları sarp ve kayalık alandan çıkarılması için kurtarma çalışmalarına devam edilmektedir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.


Dış Ticaret rakamları açıklandı... İhracatta Almanya, ithalatta Rusya önde Dış Ticaret rakamları açıklandı... İhracatta Almanya, ithalatta Rusya önde
Başkan Yalçın; “İmkanlarımızı çocuklarımıza seferber ediyoruz” Başkan Yalçın; “İmkanlarımızı çocuklarımıza seferber ediyoruz”
Oyak Renault'un deneyimli isimleri öğrencilerle buluştu Oyak Renault'un deneyimli isimleri öğrencilerle buluştu
Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı
Kayseri’de Spor A.Ş. 2’nci bahar dönemi spor okulları kayıtları başladı Kayseri’de Spor A.Ş. 2’nci bahar dönemi spor okulları kayıtları başladı