Gündem

Gündem Haberleri

Yeni bir aşk Hadise’si


Gündem 10.07.2021 12:30:00 0
Yeni bir aşk Hadise’si

Hadise ve Kaan Yıldırımın ilişkisinin bitişi henüz sindirilemezken ve ikilinin adı yan yana yazılmaya devam ederken, dün aşk bombaları ardı ardına patladı.

Ayrılalı henüz bir ay bile olmamışken dün ilk olarak oyuncu Kaan Yıldırımın adı iki çocuk annesi ünlü manken Çağla Şıkel ile anıldı. Hadiseden ise jet hızıyla Kaan Yıldırıma misilleme geldi. Eski aşkını 25 günde unutan Hadise, Bodrum Luccaya yeni sevgilisi ile ele ele giderek ilişkisini adeta ele güne ilan etti

İkiliden Kaan Yıldırımın ayrılık sonrası ünlü model Çağla Şıkel ile Çeşme tatilinde yakınlaştığı iddia edildi. Magazin gündemine bomba gibi düşen iddianın ardından bir gelişmede Hadise cephesinde yaşandı.

Kaan Yıldırımın Çağla Şıkel ile ilişki yaşadığı haberlerinin ardından Hadisenin de aşkı ortaya çıktı. Hadisenin ünlü bir kafenin sahibi Mehmet Dinçerler ile yeni aşka yelken açtığı iddia edildi. Hadise ile Mehmet Dinçerlerin Bodrumdaki bir mekanda eğlenirken çekilen görüntüleri ise iddiaları güçlendirdi.

Öte yandan Hadise ile Mehmet Dinçerlerin mekana el ele geldiği öne sürüldü.


Burdur'da 23 Nisan coşkuyla kutlandı! TBMM’nin açılışı 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Burdur’da coşku ile kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlamalarda sosyal medyada çektikleri yöresel halk oyunu videolarıyla milyonlarca izleyiciy
Abdi Özeren İmam hatip ortaokulu öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Millî Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin ve Beraberindeki Çocukları Kabul Etti.
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmen atamalarında önümüzdeki hafta sayı netleşir." dedi. Bakan Tekin, müfredatla ilgili Talim Terbiye Kurulunun çalışmalarının devam ettiğini de söyledi.
Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek
Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı