YENİ BURDUR VALİ'Sİ ARSLANTAŞ GÖREVE BAŞLIYOR


Gündem 17.06.2020 21:31:00 0
YENİ BURDUR VALİ

Yeni Burdur Vali'si Ali Arslantaş, 18.06.2020 Perşembe günü görevine başlıyor. Burdur'da göreve başlayacak olan Vali Arslantaş, Pandemi nedeniyle Burdur'lulardan ve resmi kurumlardan karşılama töreni istemedi.

Erzincan Valiliğinden ayrılan Ali Arslantaş, Ayrılışı Münasebetiyle Veda Mesajı Yayımladı.

Erzincan Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada; 09 Haziran 2020 tarihli Valiler Kararnamesi ile Burdur Valisi olarak atanan Erzincan Valisi Sayın Ali Arslantaş, ilimizden ayrılışı münasebetiyle veda mesajı yayımlamıştır. Vali Arslantaş mesajında şu görüşlere yer vermiştir:

“Kadirşinas Erzincanlı Hemşehrilerim,
Kadim kültürü, doğal güzellikleri, en önemlisi candan insanlarıyla huzurun ve hoş görünün şehri olarak anılan Erzincan’a Vali olarak dört yıl hizmet etmenin gururunu yaşıyorum. İlimizde göreve başladığımdan beri dört koca yıl geçmiş ama bana sorarsanız dün gibi. O kadar yoğun, bir o kadar güzel geçen dört yılın ardından şehrimize veda ediyorum.

Bir şehri tanımak, sokaklarını, dağlarını, ovalarını arşınlamak, doğal güzelliklerini keşfetmek, insanları hakkında bir kanıya varmak aslına bakarsanız zaman alır. Ama bu şehir Erzincan ise durum değişir. Erzincan, Mustafa Kutlu’nun da dediği gibi tam da fotoğraflarda görüldüğü gibi bir şehir olarak zihnimde, gönlümde silinmez hatıralarla kalacak. 15 Temmuz Darbe girişiminde devletinin yanında yer alan vatansever hemşehrilerimi, terörle mücadelede devletimize büyük destek sunan köylülerimizi, ahilik kültürünü yaşatan esnaflarımızı, sokakları şenlendiren çocuklarımızı asla unutmayacağım. Dört yıl boyunca şehrimizin eğitimden, sağlığa, ulaşımdan tarım ve hayvancılığa turizmden, ekonomiye birçok alanda gelişmesine katkı sunan, ürettiğimiz projelere dört elle sarılan, özveriyle çalışan mesai arkadaşlarımızı unutmayacağım.

Kadim şehrimiz, güzel Erzincan’ımızın her yönden kalkınması ve gelişmesi için yaptığımız çalışmalarımızda her zaman bize destek veren son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a, milletvekillerimize, askeri ve adli erkâna, üniversitemiz mensuplarına, vali yardımcılarımıza, kaymakamlarımıza, belediye başkanlarımıza, tüm mesai arkadaşlarıma, muhtarlarımıza, meslek ve STK temsilcilerine, basın mensuplarımıza ve tüm hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Her şeyin en güzelini hak eden aziz hemşehrilerimin şehrimizi daha iyi noktalara taşıyacaklarına yürekten inanıyorum. Şehrimize hizmet etme koşumuzda bayrağı teslim ettiğim değerli Valimize başarılar diliyorum. “Gonca gülü Erzincan kokan“ canlara selamlarımı, muhabbetlerimi sunuyorum. Kalın sağlıcakla…” demiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü