Yeni corona virüs vakası görülmeyen iller açıklandı


Gündem 4.05.2020 15:52:00 0
Yeni corona virüs vakası görülmeyen iller açıklandı

Karadeniz şehirlerimizden Artvin'de tam 17 gündür corona virüs vakası görülmedi!  Son dakika bilgisine göre Artvin'in yanı sıra Bartın, Gümüşhane, Burdur, Tunceli ve Sivas şehirlerinde de yeni vaka gözlemlenmedi. Sivas Valiliği tarafından yapılan açıklamada; 3 gündür şehirde corona virüs vakası görülmediği ifade edilirken önlemlere uyulması gerektiği de hatırlatıldı. Türkiye genelinde corona virüs vaka sayısı 126.045 olurken hayatını kaybedenlerin sayısı 3.397, toplam iyileşen hasta sayısı da 63.151 oldu.

'ta, son 3 gün içinde koronavirüs vakası tespit edilmedi. Halk, bu duruma sevinirken, yetkililer de kurallara uyulmaya devam edilmesi çağrısı yaptı.

Sivas Valiliği'nce sosyal medyadan yapılan paylaşımla kentte son 3 gündür koronavirüs vakasına rastlanılmadığı duyuruldu. Valiliğin açıklamasında, "Halkımızın çoğunluğu tedbirlere uymakta. Son 3 gün içerisinde vaka olmaması da bunun en somut göstergesi. Normalleşme için sunduğunuz katkılardan dolayı tüm Sivas halkına teşekkür ediyoruz" denildi.

Hafta sonları sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan iller arasında olmamasına rağmen tedbirlerin yoğun olarak uygulandığı Sivas'ta, bir süre önce de maske takılması zorunlu hale getirilmişti.

CAMİLERDEN ANONS YAPILDI

Son 3 günde vaka görülmemesinin rehavete yol açmaması için de uyarılara devam edildi. Kentte öğle ezanının ardından tüm camilerden, bahar ayı ile birlikte halkın sokağa çıkma eğiliminin artabileceği uyarısı yapılarak, koronavirüs ile etkin mücadele için tedbirlere uyulması çağrısı yinelendi.

 

Son 3 günde vakaya rastlanmamasından memnun olan Sivaslılar, şehirde koronavirüs tedbirlerinin üst seviyede olduğunu belirtti. Kentte yaşayanlar, valiliğin belirlediği kurallara azami ölçüde uymaya gayret gösterdiklerini dile getirdi.

 

 

AK Parti Yalvaç İlçe Başkanlığı İçin 15 Aday Yarışıyor AK Parti Yalvaç İlçe Teşkilatı’nda ilçe başkanlığı için 15 ismin aday olması, ilçe siyasetinde geniş katılımlı ve yoğun rekabetin yaşandığı bir süreci beraberinde getirdi.
Müşterileri Yakından İlgilendiriyor Bankalar Birleşiyor Türkiye Varlık Fonu (TVF), kamu bünyesinde faaliyet gösteren katılım bankalarını tek bir merkezden yönetmek amacıyla kapsamlı bir birleşme süreci başlattı.
Sağlıklı menopoz okulu Isparta’da açıldı Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde hayata geçirilen Sağlıklı Menopoz Okulu Programı kapsamında, Isparta’da Sağlıklı Menopoz Okulu açıldı ve ilk eğitim programı gerçekleştirildi.
Isparta oda seçimlerinde alışılmış sonuç Isparta’daki esnaf odalarında seçimler yapılıyor, adaylar değişim vaadiyle ortaya çıkıyor; ancak sandıklar açıldığında sonuç değişmiyor. Mevcut başkanlar yeniden seçilirken, “ihtiyaç” diyerek yola çıkan isimler bir kez daha kaybed
ISUBÜ ve PAÜ’den orman mühendisleri ile öğretmenlere orman okulu eğitmenliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından açılan Orman Okulu Eğitmen Eğitimi, ISUBÜ Çocuk Akademisi Koordinatörlüğü ve Pamukkale Üniversitesi PAÜ Çocuk Üniversitesi iş birliğinde Denizli’de gerçekl