Yeni Kararnameyle TCDD Genel Müdürüde değişti


Gündem 20.09.2019 07:50:00 0
Yeni Kararnameyle TCDD Genel Müdürüde değişti

TCDD'de yeni Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Uygun.

 

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yer alan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi’ne göre İsa Apaydın TCDD İşletmesi Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden alındı.

Apaydın’ın yerine TCDD Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu üyesi Ali İhsan Uygun yeni Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı. Uygun’dan boşalan göreve ise Öner Özgür atandı.

Ayrıca TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürü Veysi Kurt görevden alınıp yerine Müdür yardımcısı Kamuran Yazıcı atandı.

Antalya turizmi bayrama hazır: Rezervasyonlar doluyor Antalya’da Ramazan Bayramı öncesi turizm hareketliliği başladı. POYD Başkanı Hakan Saatçioğlu, açık otellerde doluluk oranının yüzde 95-100’e ulaşmasını beklediklerini söyledi. Erken rezervasyonlar geçen yılın üzerinde seyrediyor,
“Isparta’da beş kala iftar ve kadın programına katılım” Bakan Işıkhan, gençlerle sürücülere iftarlık dağıttı, ardından güçlü kadınlar için düzenlenen programda mesajlar verdi.
Kaş’ta eski otogar alanındaki çalışmalar akademisyenler tarafından incelendi İstanbul Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden akademisyenler ve öğrenciler, Antalya’nın Kaş ilçesinde eski otogar alanında yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.
ŞEHRİN GELECEĞİNİ BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ Fikir Isparta Topluluğu tarafından organize edilen ilçe iftar programları devam ediyor. Program kapsamında gerçekleştirilen ilçe iftar buluşmalarının üçüncüsü Senirkent’te yapıldı.
Antal Aksu Isparta Aksu ile kardeş oldu Isparta Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman ve meclis üyeleri, Antalya Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım’ı ziyaret ederek iki isim kardeşi ilçe arasında iş birliği ve dayanışma mesajı verdi.