Yeniden Refah: “Siyasi gündemi mafya belirliyor! Vah memleketin haline!”


Gündem 28.05.2021 09:30:00 0
Yeniden Refah: “Siyasi gündemi mafya belirliyor! Vah memleketin haline!”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Danışmanı Mehmet Aras, iktidarın her alanda kokuştuğunu ifade ederek, ülkenin siyasi gündemini de mafyanın belirlediğini öne sürdü.

KOCAELİ (İGFA) - Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, aylık divan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya katılan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Danışmanı Mehmet Aras, gündeme ilişkin yaptığı değerlendirmede Hükümet üyeleri hakkında ortaya atılan iddiaların vahim olduğunu söyledi. Siyasi gündemi mafyanın belirlemesinden rahatsızlığını dile getiren Aras, "Hükümetin bu iddialar karşısında yargı organlarına soruşturma yetkisi verememesi daha da vahim. Bugün gelinen noktada organize suç örgütü lideri olarak bilinen kimselerin, olaylar hakkındaki iddialarını, devleti yönetenlerden daha tutarlı ve cesurca dile getirdiğini görüyoruz. Vah memleketin haline!" diye konuştu.

Bu iddialar karşısında vatandaşların hükümetten daha inandırıcı savunma beklediğni ifade eden Aras, "Hükümet bunu yapamazsa, hesabı sandıkta verecektir" dedi.


Gençler otomobil sporlarına bu proje ile kazandırılıyor Gençler otomobil sporlarına bu proje ile kazandırılıyor
AK Parti’de değişim beklentisi Gazeteci Zafer Şahin yazdığı yazıda önemli tespitlerde bulundu
Vali Gül'den İmamoğlu'na tebrik ziyareti Vali Gül'den İmamoğlu'na tebrik ziyareti
Yerlikaya duyurdu! Selektörle radar uyarısına kesilen cezalar iptal edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Düzce’de diğer sürücülere selektörle radar denetimini haber veren 14 sürücüye kesilen trafik cezalarının iptal edildiğini açıkladı. Yerlikaya, trafikteki radar denetimlerinin önümüzdeki günlerde daha
FRC Dünya Şampiyonası’nda Türkiye temsilcisi FRC Dünya Şampiyonası’nda Türkiye temsilcisi