YENİŞARBADEMLİ'DE KONAKLAMA SORUNUDA ÇÖZÜLDÜ


Gündem 3.10.2019 23:47:00 0
YENİŞARBADEMLİ

31 Mart yerel seçimlerinden önce haber merkezimizin ziyaret ettiği Yenişarbademli bize büyük hüsran yaşatmıştı. Tam enkaz bir ilçe karşılaşmıştık. Yenişarbademlinin sıkıntılarını kamuoyuyla paylaşmıştık. Zamanın belediye yöneticisi tarafından haber merkezimize ağır ithamlar edilmiş, gözle görülür enkazlar resmen inkar edilmişti.

Haber merkezimizin de bizzat kamuoyu ile paylaştığı eksikler yeni belediye başkanı seçilen Ak Parti'li Mehmet Akif Özata tarafından bir, bir ele alınarak onarılmaya sıkıntıları giderilmeye ve sıfırdan yapılmaya başlandı.

Fetö terör örgütünün de büyük ölçüde cirit attığı Yenişarbademli'de Onların da izleri bir, bir siliniyor.

Isparta Yenişarbademli Belediyesi 2019-2020 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte özellikle ilçeye gelen üniversite öğrencilerinin barınma noktasında önemli bir yatırımı ilçeye kazandırdı.

Fetö'nün binası, Özata tarafından misafirhaneye dönüştürüldü

Yenişarbademli Belediyesi ilçeye gelen üniversite öğrencilerinin barınması noktasında önemli bir yatırımı kente kazandırdı daha önce Fetö yurdu olan ve 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında kayyuma devredilen yurt binası, Yenişarbademli Belediye Başkanı Mehmet Akif özatanın girişimleri ile Kent'e hizmet vermeye başladı. Yaklaşık 100 öğrencinin kaldığı Yenişarbademli Belediyesi misafirhanesini Belediye Başkanı Mehmet Akif Özata anlattı; Özata, Fetö terör örgütüne ait olan 130 öğrenci kapasiteli bu yurdu malum hain darbe girişimi akabinde devletimizin el konulması ile TMSF ye geçti. Kayyumlar tarafından idare edilen bu yurdun gerekli görüşmelerini yaparak Kayyum ve TMSF ile öğrencilerimizi mağdur etmemek için ve devletimize sahip çıkmak için binanın atıl durumda kalmasını engellemek ve Yenişarbademliye hizmet etmesini sağlamak amacıyla burayı biz TMSF ile 3 yıllığına sözleşme imzalayarak ilçemize öğrencilerimize ve meslek yüksekokulumuzda kazandırmış bulunmaktayız.

 Öğrencilerimizin mağdur olmaması için daha iyi bir ortamda yaşamaları için, daha kaliteli odalarda daha uygun standartlarda barınmalarını sağlamak için ve sadece öğrencilere değil yenişarbademlide yaşayan bütün devlet memurlarımızada hizmet ediyir. Burası sadece öğrenci yurdu değil; Belediye misafirhanesi dışarıdan gelecek olan Misafirlerimizide burada barınmayı günü birlikde kullanabilirler.

 91 öğrencimiz var ilçemizde çalışan devletimizin memurları da burada kalıyorlar. Şu anda 91 öğrencimiz mevcut bununla birlikte 8 devlet memurumuz kalıyor. Biz burada sabah kahvaltısı ve akşam yemeği veriyoruz. 24 saat sıcak su imkanımız var. İnternet imkanımız var. Onunla birlikte servis imkanımız var. Binamız tamamen duvardan duvara halıyla kaplı biz böyle bir güzelliği Yenişarbademli'ye kazandırdığımiz için öğrencilerimizi ve halkımızı böyle güzelliklerle buluşturduğumuz için çok mutluyuz ve gururluyuz dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü