YENİŞARBADEMLİ'DE TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMİN HAKKI VAR


Gündem 3.12.2019 23:51:00 0
YENİŞARBADEMLİ

Isparta Yenişarbademli Belediyesi, "geçmiş Chp'li belediye yönetiminin çürük ve maliyeti büyük işlerin sıkıntı vermesinden dolayı çok zor zamanlar geçiriyor. Yenişarbademli Belediye meclis üyesi Şeref Keskin duruma sosyal medyadan tepki gösterdi...

İŞTE O PAYLAŞIM...

TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMİN HAKKI VAR

Bizden önceki Chp'li belediye yönetimi tarafından iller bankası desteği ile ve 1.5 trilyon tl borçlanarak ilçemizin içme suyu şebekesi değiştirilmiştir. Bu kapsamda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

AK BELEDİYECİLİK vizyonu ile göreve geldiğimiz Nisan 2019 tarihinden bugüne kadar tam olarak 153 adet İÇME SUYU ŞEBEKESİ PATLAĞININ belediyemiz imkanları ile tamiratı yapılmıştır.

Üzerinde tüyü bitmemiş yetimin bile hakkının olduğu herkes tarafından haklı olarak kıymetlendirilen içme suyu şebekesinin bu derece arıza yapmasının nedenleri arasında:

1- Müteahit firma tarafından işin yapım aşamasında yapılan işin standartlara uygun yapılıp/yapılmadığı belediye tarafından zamanında denetlenmemesi veya denetlenmesi için girişimlerde bulunulmaması,

2- İçme suyu hattının borularının ek kaynağının standartlara uygun olarak yapılmaması,

3- Kayalık olan bölümlerde içme suyu hattının standart derinliğe ulaşılmadan döşenmesi,

4- Açılan bölümlerde içme suyu boruları döşenmeden önce ve sonra uygun malzeme ile (kum/çakıl) yeterince doldurulamaması olarak değerlendirilmektedir.

BU KAPSAMDA; SON ZAMANLARDA MEYDANA GELEN İÇME SUYU ŞEBEKE ARIZALARINDAN DOLAYI OLUŞAN MAĞDURİYETLER VE BELEDİYEMİZİN İŞ VE MADDİ KAYBININ KIYMETLENDİRİLMESİ HUSUSU VATANDAŞLARIMIZIN TAKDİRİNDEDİR.

Son olarak, bir önceki yönetim tarafından " bizi karalamak için suyunun basıncını bilerek artırarak şebekenin patlaması sağlanıyor" ifadesi hususu mesnedsiz bir iftiradır. .

Takdir siz aziz vatandaşlarımızındır. Saygılar sunuyorum.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve doğa

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Düzce'de motor kazası Düzce'de motor kazası
Şadi Özdemir: Nilüfer’de yeni bakış açılarına ihtiyaç var Şadi Özdemir: Nilüfer’de yeni bakış açılarına ihtiyaç var
KAYMEK’in gençleri, Çanakkale ruhunu anlattı KAYMEK’in gençleri, Çanakkale ruhunu anlattı
Çiftçilere müjde! Tarımsal sulama ücretsiz Çiftçilere müjde! Tarımsal sulama ücretsiz