YENİŞARBADEMLİ'Yİ YAŞANILIR KONFORLU BİR İLÇE HALİNE GETİRDİK

Yenişarbademli Belediye Başkanı Mehmet Akif Özata, ilçeyi ziyaret eden TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz'e çalışmalar hakkında bilgi verdi.


Siyaset 27.07.2022 00:13:00 0
YENİŞARBADEMLİ

Yenişarbademli Belediye Başkanı Mehmet Akif Özata, ilçeyi ziyaret eden TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz'e çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bir 9 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Türkiye Büyük Millet Meclisi başkan vekili Süreya Sadi Bilgiç ve Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz il başkanı vekili Ömer Parlak, Kadın Kolları Başkanı Sevim Köse ve teşkilatı, Merkez İlçe Başkanı Furkan Cem Er, il genel meclis üyeleri, kurum amirleriyle Yenişarbademli ilçesini ziyaret ettiler.

 İlçe ziyaretinde ilk olarak belediyeyi ziyaret eden AK Partili heyet, Belediye Başkanı Mehmet Akif Özata'dan çalışmalarla ilgili bilgi aldılar. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Akif Özata: "3 yıllık görev süremizde Yenişabadem'linin bütün kronik sorunlarını ortadan kaldırdık. İlçemizi konforuyla yaşanılır bir ilçe haline getirdik. Hizmetlerimizi saymakla bitiremeyiz.

Bir 6 kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Hizmet hareketimiz devam ediyor.

Sayın Cumhurbaşkanımızın bize Hedef gösterdiği 2023 hedeflerine doğru Yenişarbademli olarak emin adımlarla yürüyoruz. Bütün teşkilatlarımızla, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ve siz değerli milletvekillerimizin destekleriyle hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz. Bu makamların Millete hizmet makamları olduğunu biliyoruz. Bu anlayışla hareket ediyoruz. İfadelerine yer verdi.

TBMM Başkanvekili Bilgiç: Yenişarbademli'ye girer girmez ilçedeki değişimi hemen hik. Yollarıyla, düzenlemeleriyle çok güzel bir hal almış. Hükümet olarak ortaya koyduğumuz vizyon belediyeciliği Yenişarbademli'dede net bir şekilde görünüyor. Yenişarbademli'ye ve diğer ilçelerimize eşit şakilde desteklerimiz her zaman devam edecek. Ama sizlerin kordineli ve istişareli çalışmalarınız bir daha hizmetleri çoğaltmış sizleri ve diğer tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Milletvekili Gökgöz'de Başkan Özata'yı tebrik etti. Dün olduğu gibi bugünde yanlarında olduğunu ifade etti.

Bir 11 kişi, ayakta duran insanlar, ağaç ve yol görseli olabilir

Belediye ziyaretinden sonra AK Parti teşkilatlarını parti binasında ziyaret eden Türkiye Büyük Millet Meclisi başkanı Süreyya Sadi Bilgiç ve Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz ve teşkilat üyeleri Yenişarbademli teşkilatlarıyla istişareler gerçekleştirdiler.


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!