Yer: Antalya... 85 yaşında muradına erdi


Yaşam 8.12.2019 01:18:00 0
Yer: Antalya... 85 yaşında muradına erdi

Antalya Aksu ilçesinde yaşayan Döndü Metin, 15 yaşındayken İbrahim Metin ile evlendi.
 

İmkansızlıklar nedeniyle düğününde gelinlik giyemeyen Metin'in bu evliliğinden 10 çocuğu ve 28 torunu oldu. 30 yıl önce eşini kaybeden Metin, torunu Tülay Sezmiş'e tek isteğinin ölmeden önce bir kez gelinlik giymek olduğunu söyledi. Bunun üzerine babaannesine sürpriz yapmak isteyen Sezmiş, bir restoranı kiralayarak yakın ailesini burada bir araya getirdi.

 

Anneannesini bir süre gizleyen Sezmiş'in konuşma yaptığı sırada, beyaz gelinlik giyen Döndü Metin, en büyük torunuyla restorana girdi. Düğün tadında geçen gecede Döndü Metin, hem oynadı hem de türkü söyledi.

10 DAKİKALIK PLANLANDI, 2 SAAT SÜRDÜ

Gecede aile bireylerine teşekkür eden Döndü Metin, hayalinin gerçek olduğunu belirterek herkesi tek tek öptü.
 

Sürprizi hazırlayan Sezmiş ise 10 dakikalık bir etkinlik hazırladığını, ancak anneannesinin 2 saat boyunca gelinliği çıkarmadığını söyledi. Tülay Sezmiş, gazetecilere yaptığı açıklamada, anneannesinin hayalini gerçekleştirdiği için mutlu olduğunu söyledi.

ISPARTA MEYDAN AVM RAMAZAN BAYRAMINI KUTLAR Isparta Meydan AVM’den Alışveriş Farkı ve Bayram Kutlaması
Mehir Aile Platformu Isparta İl Temsilcisi Gonca Kayacan’ın Bayram Mesajı Rahmet, bereket ve paylaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığı mübarek Ramazan ayını geride bırakırken, gönüllerimizi birleştiren bayrama ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Muhittin Böcek hakkında büyüyen soru: Bu servetin kaynağı ne? Geçmişteki mütevazı hayat anlatıları ile bugünkü mal varlığı arasındaki uçurum, Antalya siyasetinde yanıt bekleyen sorular doğuruyor.
Antalya Cumhuriyet Başsavcısı ve vekili değişti Hakimler ve Savcılar Kurumu 1. Dairesi'nin 18 Mart 2026 tarih ve 456 sayılı Adli Yargı Kararnamesi'ne göre Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Yakup Ali Kahveci görevinden alınarak Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği'ne, Antalya Cumhur
Isparta’da mezarlıklar Ramazan Bayramı’na hazırlanıyor Isparta Belediyesi, Ramazan ayının son günlerine girilmesiyle birlikte vatandaşların arife ve bayram günlerinde gerçekleştireceği kabir ziyaretleri öncesinde mezarlıklarda kapsamlı bir temizlik ve bakım çalışması başlattı.