Yerel Yönetimler Çalıştayı Başladı Uzman Akademisyenler Bucak'ta Bir Araya Geldi

Bucak Belediyesi tarafından 13-15 Mayıs 2022 tarihleri arasında yapılacak olan Bucak’ta yerel yönetimler çalıştayı başladı.


Siyaset 14.05.2022 11:20:00 0
Yerel Yönetimler Çalıştayı Başladı Uzman Akademisyenler Bucak

Bucak Belediyesi tarafından 13-15 Mayıs 2022 tarihleri arasında yapılacak olan Bucak’ta yerel yönetimler çalıştayı başladı.

Farklı Üniversitelerden akademisyenler ve bürokratlardan oluşan 40’a yakın kişiyi Bucak’ta buluşturan organizasyona katılanlar; enine boyuna yerel yönetimleri tartışacak. Bu Çalıştay ile birlikte, ilk defa yerel yönetimler konusunda uzman akademisyenlerin Bucak’ta bir araya geldi.

Bir 9 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
28 Farklı Üniversite ve Kurumdan 40’a yakın yerel yönetimler alanında çalışan akademisyen ve bürokratların katılımları ile Yerel Yönetimler çalıştayının açılışını gerçekleştirildi. Çalıştayın açılışına, TBMM Divan Katip Üyesi Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Çeltikçi Kaymakamı ve Bucak Kaymakam Vekili İsmail Demirtaş, Kaymakam Refiği Davut Boztaş, İl Başkanı Volkan Mengi, İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, Yerel Yönetimler Başkanı Turan Yurduşen, Belediye Meclis Üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri  de katılarak çalıştaya destek verdiler. 

Bir 7 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Ekonomik, toplumsal, yönetsel ve siyasal alanda ortaya çıkan gelişmeler yerel yönetimlerin önemini arttırdığı belirtile toplantıda Son dönemlerde teknolojideki gelişmeler, ekolojik sorunlar, küresel ısınma, göçler, son olarak da Covid-19 pandemisi gibi küresel gelişmeler yönetimlerin hizmet alanlarını ve vatandaşların hizmet taleplerini değiştirmesi hakkında görüşmeler yapıldı.     


Ferruh Duygu Spor Sahasında hummalı çalışma Ferruh Duygu Spor Sahasında hummalı çalışma
Manisa'da 484’üncü Mesir Festivali’nin tanıtımı yapıldı Manisa'da 484’üncü Mesir Festivali’nin tanıtımı yapıldı
Nilüfer Afet Merkezi envanterini güçlendirdi Nilüfer Afet Merkezi envanterini güçlendirdi
İzmir MEB Gastronomi Festivalinde lezzet şöleni İzmir MEB Gastronomi Festivalinde lezzet şöleni
Meteorolojiden kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı Meteorolojiden kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı