Yerli otomobil piyasayı canlandırdı! Telefonlar susmuyor!


Gündem 29.12.2019 18:10:00 0
Yerli otomobil piyasayı canlandırdı! Telefonlar susmuyor!

Başkan Erdoğan'ın tanıtımını yaptığı yerli otomobilin Bursa Gemlik'te üretileceğini açıklamasının ardından ilçede gayrimenkul piyasası hareketlendi. Emlakçılar ve müteahhitler, telefonlarının şimdiden susmadığını söyledi. Gayrimenkul Danışmanı Gökhan Kurt, "Fabrikanın Askeri Hara bölgesine yapılacağı duyulduktan sonra Gemlikteki tüm emlakçıların telefonu susmuyor" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) üreteceği yerli otomobil için Bursa'nın Gemlik ilçesinde, Haralar bölgesindeki Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) ait araziye fabrika kurulacak.

TİMBİR’den Memur-Sen’e ziyaret: Dijital medyada iş birliği vurgusu TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa ve beraberindeki heyet, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ı ziyaret ederek dijital medyada iş birliği, doğru ve güvenilir habercilik ile iletişimin toplumsal etkileri üzerine görüş alışveriş
Kozluca’da yıkılan mezarlık duvarı yeniden yapıldı Isparta Belediyesi tarafından Keçiborlu ilçesine bağlı Kozluca köyünde belli bir bölümü yıkılan mezarlık duvarı yeniden yapıldı. Mezarlık duvarının geçen seneki şiddetli yağışlarda yıkıldığını belirten Kozluca Köyü Muhtarı Ramazan
Isbaş Isparta32spor’da Bozkurt dönemi Isbaş Isparta32spor, teknik direktörlük görevine deneyimli isim Ümit Bozkurt’u getirerek sezonun ikinci yarısı için yeni bir sayfa açtı.
BURDOSK’tan 2025’e doğada veda Burdur Doğa Sporları Kulübü (BURDOSK), 2025 yılının son yürüyüşünü Mamak–Belören–Taşyayla parkurunda gerçekleştirdi. 32 doğaseverin katıldığı etkinlikte, makilik ve çam ormanları arasından geçen 14 kilometrelik rota keyifle tamaml
Vali Erin’den Liya Motor’a ziyaret Isparta Valisi Abdullah Erin, kentteki yatırımcı ve sanayi kuruluşlarına yönelik ziyaretleri kapsamında Liya Motor üretim tesislerini gezdi.