YEŞİLAY'CILAR GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRÜ GEVREK'İ ZİYÂRET ETTİLER


Spor 26.09.2020 13:20:00 0
YEŞİLAY

Isparta Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Yeşilay işbirliğinde Bağımlılıklarla Mücadele  eğitimleri iki ayrı oturumda gerçekleştirildi. Bağımlılıklardan uzak bir gençlik için İl Müdürü kolları sıvadı ve tüm personelinin bilgilendirilmesini sağladı. 

 
Bağımlılıklardan uzak sağlıklı bir nesil amacı ile yola çıktığımız, toplumu zararlı alışkanlıklardan korumak, bağımlılıklarla mücadele etmek, önleyici ve rehabilite edici halk sağlığı faaliyetlerini yaygınlaştırmak amacıyla tüm çalışmalarımızda daima yanımızda olan, desteklerini esirgemeyen ve tüm imkanları kullanmamızı sağlayan Gençlik Spor İl Müdürü Murat GEVREK'in özverisi ile il ve ilçelerde bulunan tüm personellere bağımlılık eğitimi verildi. 
 
Planlamış olan bu eğitimler kapsamında ;
 
Yurt Müdür ve Müdür Yardımcıları, Yurt Eğitim Sorumluları, Gençlik Liderleri, Antrenörler, Sportif Eğitim Uzmanları, Spor Uzmanları, Spor Eğitim Uzmanları, Şube Müdürleri, İlçe Müdürleri, Gençlik Merkezi Müdürlerine, Yurt Yönetim Memurları ve Yurt Yönetim Personellerinine eğitimler gerçekleştirilmiş oldu. 
 

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü