Yetenek Her Yerde Etkinlikleri Hakkında Basın Açıklaması


Gündem 12.03.2020 21:55:00 0
Yetenek Her Yerde Etkinlikleri Hakkında Basın Açıklaması

Cumhurbaşkanlığı tarafından 12/03/2020 tarihinde yapılan açıklamaya istinaden, yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) etkilerinden korunmak amacıyla ülke genelinde alınan önlemler çerçevesinde, Şubat ayından bu yana devam eden “Yetenek Her Yerde” kariyer etkinlikleri tedbiren ileri bir tarihe ertelenmiştir. Erteleme kapsamına giren fuarlar aşağıda yer almaktadır.

  • 16-17 Mart 2020 Güney Kariyer Fuarı (GÜNKAF)- Isparta

  • 20-21 Mart 2020 Ege Kariyer Fuarı (EGEKAF)- İzmir

  • 6-7 Nisan 2020 Batı Karadeniz Kariyer Fuarı (BATIKAF)- Bolu

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Başkan Aydın’dan Demirel’e ziyaret Siirt’in Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, Isparta’daki Süleyman Demirel Anıt Mezarı’nı ziyaret ederek 9. Cumhurbaşkanı merhum Süleyman Demirel için dua etti.
RATEM heyetinden Telif Hakları Genel Müdürü Yılmaz’a ziyaret Radyo Televizyon Meslek Birliği (RATEM) Başkanı Vedat Gündoğan ve beraberindeki heyet, Telif Hakları Genel Müdürü Erkin Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.
Memurlara doğum sonrası 16 hafta ücretli izin Doğum iznine ilişkin önemli düzenlemeleri kapsayan kanun teklifi, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı’na sunuldu. AK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan “Sosyal Hizmetler Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapıl
Benzin, Motorin ve LPG Fiyat Artışına Vergi Dopingi Cumhurbaşkanı Kararı ile devreye alınan eşel mobil sistemiyle, bazı petrol ürünlerinin fiyatı artarsa, artış tutarının yüzde 75'ine kadar ÖTV'si indirilecek.
Antalya’ya sel ve hortum desteği: 108 milyon liralık kaynak Sel ve hortumdan etkilenen Antalya’da zarar gören çiftçiler için 100 milyon lira, evleri hasar alan vatandaşlar için ise 8 milyon lira olmak üzere toplam 108 milyon liralık destek ödeneği gönderildi.