Yılmaz, LGS’ye girecek öğrencileri telefonla aradı


Eğitim 20.06.2020 23:41:00 0
Yılmaz, LGS’ye girecek öğrencileri telefonla aradı

ISPARTA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ÖMER YILMAZ, LİSELERE GİRİŞ SINAVI (LGS) ÖNCESİNDE SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERİ TELEFONLA ARAYARAK, BAŞARILAR DİLEDİ. YILMAZ, VELİLERE DE BAZI TAVSİYELERDE BULUNDU.

Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz, Liselere Giriş Sınavı (LGS) öncesinde sınava girecek öğrencileri telefonla arayarak, başarılar diledi. Yılmaz, velilere de bazı tavsiyelerde bulundu.

Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz, 20 Haziran’da gerçekleştirilecek olan Liselere Giriş Sınavı(LGS) öncesinde 8. sınıf öğrencilerini telefonla aradı ve onlara başarı dileklerini iletti. Veliler de konuşan Yılmaz, ailelerin pandemi yönünden herhangi bir sıkıntı yaşamaması gerektiğini, bu konuda tüm sınav merkezlerinde gerekli önlemlerin alındığını söyledi. Yılmaz, “Okullarımızda dezenfekte ile öğrenci ve velilerimizin maske işlemleri tamam olacak. Öğrencilerimiz sınava sağ salim girip sağ salim çıkacaklar inşallah. Bu konuda endişe etmeyin. Sınav süresince bize emanet olacaklar. Sınavdan çıktıktan sonra belki arzu edilen sonuçlar olmayabilir ancak siz bu konuda öğrencilerinizi rahatlatın. Çünkü bunu telafi etmek adına önünde uzun yıllar olacak. Sonuç ne olursa olsun öğrencilerimiz bizim için önemlidir” diye konuştu.

Öğrenci ve veliler de duyarlılığından dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Yılmaz’a teşekkür ettiler.

Böcek'in evinden 1 milyon liranın üzerinde nakit çıktı Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik yürütülen yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında hazırlanan iddianamede bir detay dikkat çekti. Tutuklanıp görevden uzaklaştırılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in
Antalya–Isparta Hattında Bitmeyen Çile Dereboğazı Yolu, ertelenen her adımda yeni bir kazayla hatırlanan, çözümü geciken bir insan hayatı meselesi olarak öncelik bekliyor.
Alanya Saray Mahallesi’nde Alacak Kavgası Kanlı Bitti Alanya’da iki grup arasında para anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 7 kişi yaralandı. Olay sonrası yaralı şüpheliler tedavilerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Konyaaltı ve Muratpaşa belediyelerine soruşturma izni Antalya’da CHP’li belediyelere yönelik soruşturma izinleri ve hazırlanan iddianameler kent gündemini sarstı. Gazeteci Ali Tongülüs, soruşturmaların perde arkasını ve belediyelerdeki sorumluluk tartışmalarını gündeme taşıdı.
Belediye’den dev proje Isparta Belediyesi, Salı günleri kurulan pazar nedeniyle yaşanan trafik sorununa neşter vuruyor. Belediye, Fevzipaşa İlkokulu’nun bulunduğu alanı Milli Eğitim Bakanlığından devralarak altına otopark, üzerine yürüyen merdivenli kap